Air Togo lan Afrika Selatan: hub maskapai Afrika Kulon anyar sing lagi digawe?

Asky
Asky
ditulis dening editor

Togo ana ing radar kanggo maskapai anggota Star Alliance South African Airways.

Print Friendly, PDF & Email

Togo ana ing radar kanggo maskapai anggota Star Alliance South African Airways. South African Airways (SAA) wis mabur ing kerugian lan bisa tuku persentasi saka maskapai adhedhasar Togo Asky kanggo nambah pangsa pasar ing Afrika Kulon. Asky beroperasi saka Lome, Togo.

A tim panjelajah SAA bakal pindhah menyang Ghana minggu ngarep kanggo ngrembug karo investor potensial lan partners pamindhahan kanggo netepake hub ing bagean Afrika.

Salah sawijining opsi sing dipikirake yaiku partner karo investor Ghana kanggo entuk bagean saka Asky, sing makarya metu saka ibukutha Togol, Lomé, lan pindhah menyang Accra.

Asky wiwit operasi komersial ing 2010, wis kawangun ing instigation saka negara Afrika Kulon sawise ambruk pan-Afrika maskapai Air Afrique.

Saiki saham ing Asky dicekel utamane dening investor swasta, sanajan anane Star Alliance Partner Ethiopian Airlines minangka pemegang saham strategis bisa dadi alangan kanggo rencana SAA.

Even though both carriers share the same airline alliance, they are in competition to win African skies.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.