News

IATA nunjuk Glyn Hughes dadi Kepala Kargo Global

0a11_2393
0a11_2393
ditulis dening editor

GENEVA, Swiss - Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake janjian kasebut, wiwit tanggal 9 Juni, saka Glyn Hughes dadi Kepala Kargo Global sabanjure Asosiasi.

Print Friendly, PDF & Email

GENEVA, Swiss - Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake janjian kasebut, wiwit tanggal 9 Juni, saka Glyn Hughes dadi Kepala Kargo Global sabanjure Asosiasi.

Glyn Hughes gabung karo IATA ing taun 1991 kanggo nambah lan nggedhekake Layanan Penyelesaian Akun Kargo, mundhak saka 35 nganti meh 100 operasi kanthi njaga standar default agensi sing sithik banget lan nyuda biaya operasional sakabehe. Ing taun-taun pungkasan, dheweke dadi pimpinan inisiatif IATA Cargo, nganut manajemen industri lan pangembangan hubungan, kalebu dadi anggota panitia pengarah Grup Penasihat Udara Global. Dheweke wis mimpin kampanye kanggo ningkatake nilai kargo udara, lan njupuk peran utama ing tim IATA sing kerja kanggo modernisasi program agensi kargo.

"Aku seneng amarga Glyn wis setuju dadi Kepala Kargo sing anyar. Dheweke wis kerja raket banget karo Des Vertannes sajrone patang taun kepungkur lan wis mapan kanggo nglajengake tugas penting kanggo ndorong transformasi bisnis kargo udara lan ndhukung anggota kita ing tujuan industri. Dheweke kondhang lan dihormati ing industri kargo udara lan aku ngerti dheweke bakal duwe kabecikan lan dhukungan. Kargo udara ngadhepi tantangan sing cukup gedhe lan kita duwe tujuan sing ambisius kanggo ningkatake daya saing industri liwat wektu pemotongan ujung nganti pungkasan nganti 48 jam.

Glyn lan timnya bakal dikhususake kanggo target kasebut, uga kanggo nyedhiyakake prioritas industri babagan keamanan, keamanan, kualitas, modernisasi lan transformasi liwat agenda e-kargo, "ujare Tony Tyler, Direktur Jenderal lan CEO IATA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.