24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Investments Warta Breaking Libanon Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Airbus ngirim pesawat A321neo nomer telu menyang Middle East Airlines

Airbus ngirim pesawat A321neo nomer telu menyang Middle East Airlines
Airbus ngirim pesawat A321neo nomer telu menyang Middle East Airlines
ditulis dening Harry S. Johnson

Middle East Airlines (sandi) wis dijupuk saka AirbusPesawat A320 Kulawarga kanthi serial pabrikan nomer 10,000. MSN10,000 minangka A321neo nomer telu sing gabung karo kabeh armada Airbus MEA, ukuran armada dadi 18 pesawat. MEA nampa pesawat A321neo sing kaping pisanan ing taun 2020 lan bakal njupuk enem A321neo liyane sajrone wulan ngarep.

Penyerahan pesawat kasebut ditindakake ing Toulouse ing ngarsane Mohamad El-Hout, Ketua lan Direktur Jenderal MEA.

"Kita diajeni nampa negara seni A321neo kanthi serial serial khas 10,000 sing padha karo 75th mengeti Middle East Airlines lan khusus sawise nampa MSN5,000 bali ing taun 2012. Wiwit pisanan entuk pesawat A320 Family ing taun 2003, kita ora mung entuk bathi saka efisiensi operasional pesawat sing luar biasa nanging uga maskapai pertama sing ngenalake jembar iki - Kabin kabin ing pesawat tunggal sing wis dadi tren ing industri maskapai sawise iku, "ujare Ketua lan Direktur Jenderal MEA, Mohamad El Hout. "Sayange, amarga kahanan sing saiki ana ing Libanon, wektu iki kita ora bakal bisa ngrayakake pengiriman MSN10,000 ing Beirut, kaya sing ditindakake karo MSN5,000, nanging aku yakin manawa ing kahanan sing tantangan iki, minangka sinar cahya, pangarep-arep lan motivasi kanggo ngatasi kesulitan bangsa kita. ”

"Airbus bangga bisa terus kerja sama karo Middle East Airlines sing wis dadi salah sawijining armada Airbus paling modern ing donya. Minangka operator Airbus kabeh, MEA entuk manfaat saka kesamaan armada unik Airbus ing antarane kulawarga pesawat lan saiki nambahake A321neo sing paling hemat bahan bakar kaping telu kanggo nambah game kasebut. Aku seneng banget karo katergantungan lan ketahanan perusahaan iki ing lingkungan kompleks iki, "ujare Christian Scherer, Chief Officer Komersial Airbus. "Ngirim MSN10,000 minangka tonggak sejarah sing nuduhake sukses Kulawarga A320 lan matur suwun marang para pelanggan global amarga wis percaya marang produke."

MEA njupuk MSN5,000 ing 2012, sawise 23 taun produksi Airbus A320 Family. 5,000 sabanjure mbutuhake wolung taun maneh kanggo nandhani tonggak sejarah MSN10,000 sing penting iki - maneh karo MEA. Prestasi kasebut minangka bukti kemajuan lan kapabilitas industri dening Airbus lan popularitas pesawat NEO sing paling anyar, malah luwih efisien.

A321neo maskapai kasebut didhukung dening mesin turbofan PrP & Whitney's PurePower PW1100G-JM lan dikonfigurasi kanthi tata letak rong kelas sing nyaman kanthi 28 kursi ing Bisnis lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi. Iki uga dilengkapi sistem hiburan penerbangan paling anyar lan konektivitas kecepatan tinggi. Nggabungake mesin paling anyar, kemajuan aerodinamis, lan inovasi kabin, A321neo nawakake pengurangan konsumsi bahan bakar 20% uga pengurangan swara 50%. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.