Airlines Warta Breaking Austria aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Lufthansa Group: Liwat mbayar tiket udhara maskapai € 3.2 milyar sing dibayar

Lufthansa Group: Liwat mbayar tiket udhara maskapai € 3.2 milyar sing dibayar
Lufthansa Group: Liwat mbayar tiket udhara maskapai € 3.2 milyar sing dibayar
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing taun saiki, maskapai penerbangan ing Klompok Lufthansa nganti saiki mbayar maneh 3.2 milyar euro nganti total luwih saka 7.3 yuta pelanggan (tanggal 7 Oktober 2020).

Jumlah pengembalian dana tiket mbukak mudhun udakara 650,000 transaksi regane kurang saka 300 yuta euro, sanajan kasunyatan manawa penerbangan kudu dibatalake maneh kanggo jadwal penerbangan musim salju sing bakal teka. Watesan travel lan bebaya sing terus-terusan meksa Lufthansa ganti jadwal penerbangan bola-bali. Iki nyebabake pembatalan penerbangan sing ora bisa dihindari. Aplikasi pengembalian dana sing gegandhengan diproses kanthi cepet. Mula, jumlah aplikasi pengembalian dana sing mbukak bakal terus dikembangake kanthi dinamis, bakal luwih mudhun ing minggu ngarep, nanging ora bakal nganti nol.

Lufthansa Group Airlines ngupayakake kanthi terus-terusan lan intensif kanggo luwih nyepetake proses. Kanggo tujuan kasebut, dheweke wis miwiti macem-macem langkah. Contone, kapasitas ing pusat pelanggan wis kaping telu, lan ing sales agensi lelungan malah wis tikel kaping papat. Akeh karyawan saka departemen liyane wis diaktifake kanggo menehi dhukungan lan wis dibebasake nalika kerja kanthi cepet. Saiki, udakara 1,700 aplikasi saben jam bisa diproses.

Pelanggan uga bisa nyetel rencana lelungan kanthi fleksibel. Kabeh tarif Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines lan Brussels Airlines bisa dituku maneh kaya asring dibutuhake tanpa dikenani biaya. Iki ditrapake ing saindenging jagad kanggo pesenan anyar kanthi rute cendhak, medium lan jarak jauh.

Klompok Lufthansa  Airlines    
Jumlah mbayar maneh ing Bio. EUR  3.2
Jumlah tiket sing dibalekake ing Mio  7.3
Jumlah total panjalukan mbalekaken sing ditundha (kalebu panjaluk anyar) ing Mio. 0.650
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.