Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Pitakonan LGBTQ News wong Mbangun maneh Keslametan Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta video

Mbangun malih Travel, WTTC, kabeh G-20 Nations lan 45 CEO duwe pandangan umum

Mbangun malih Travel, WTTC, kabeh G-20 Nations lan 45 CEO duwe pandangan umum
mq1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mbangun maneh. Lelungan, platform global kanggo pimpinan pariwisata ing 120 negara, ngundang Maribel Rodriguez, Wakil Presiden Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia (WTTC), dina iki kanggo nerangake kepiye industri lelungan lan pariwisata bisa tahan saka krisis virus corona.

Dipimpin dening Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal saka UNWTO, lan Juergen Steinmetz, Penerbit saka eTurboNews lan pangadeg saka mbangun maneh.lancaran, diskusi sing direncanakake 45 menit suwene luwih saka 90 menit kanthi durung ana pirang-pirang pitakon.

mbangun
gabung karo pambangunan maneh

Iki minangka subyek sing panas, lan WTTC nindakake

WTTC ngerahkan anggota lan milih 45 CEO saka perusahaan pariwisata lan pariwisata global sing prestasine paling apik kanggo gabung karo kepala menteri negara lan pariwisata negara-negara G-20.

Negara G-20 kalebu Argentina, Australia, Brasil, Kanada, China, Prancis, Jerman, India, Indonesia, Italia, Jepang, Republik Korea, Meksiko, Rusia, Arab Saudi, Afrika Selatan, Turki, Inggris, Inggris Negara, lan Uni-Eropa.

Inisiatif WTTC didhukung dening Baginda Salman bin Abdulaziz Al Saud, Raja Arab Saudi.

Rencana sing tepat dicethakaké dening WTTC carane ngamanake Wisata lan Pariwisata
G20 & WTTC

Sawise ditakoni dening Emmanuel Frimpong, kepala Federasi Pariwisata Ghana, Raed Habbis, wakil pembangunan maneh ing Arab Saudi, ngenalake rencana dheweke kanggo melu 1,000 wong enom ing inisiatif kepemimpinan lan ngundang WTTC dadi bagean.

Dr. Taleb Rifai, Ketua Co rebuilding.travel, janji kanggo bisa kerja bareng klompok kasebut kanggo menehi pendekatan sing ditampa sacara global menyang WTTC, saengga industri kasebut bisa metu kanthi swara siji. Profesor Geoffrey Lipman, pangadeg WTTC lan mantan Wakil Sekretaris Jenderal UNWTO, janji kerjasama karo SunX, inisiatif global sing dipimpin saka Malta lan Belgia kanggo nggawe lelungan sing ramah iklim minangka komponen sing penting kanggo inisiatif apa wae.

Mbangun malih Travel, WTTC, kabeh G-20 Nations lan 45 CEO duwe pandangan umum

Profesor Lipman ujar:  Inklusivitas minangka prekara sing kudu dibangun - akeh banget sing dibahas. Ing SUNxMalta, kita mung fokus ing Plancongan Ramah Iklim lan ngundang kabeh wong supaya gabung karo 2050 Iklim lan Pendaptaran Keberlanjutan ing www.climatefriendly.travel. Pendekatan tanpa biaya kanggo mbukak jalur karbon, resik, lan ijo.

Juergen Steinmetz nawakake kerjasama lengkap saka mbangun maneh.lancaran kanggo nggarap WTTC babagan pendekatan organisasi sing nyengsemake. Ikrar dhukungan iki dikumandhangake dening Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika.

Frank saka IVdx ing Indiana, AS, nambah: Kita butuh tes ing bandara sing cepet lan tepat. Kita uga kudu nggunakake lapisan filter hidrofobik saringan udara ing pesawat. Kita kudu nginstal pencahayaan UV 222nm ing elevator, lobi hotel, bus, transportasi bandara, kantor penyewaan mobil supaya bisa mateni patogen udhara. Iki minangka solusi inovatif sing bakal nggawe perjalanan aman. Aku bisa nindakake lokakarya babagan iki kanggo WTTC. Aku mbukak perusahaan teknologi biomedis.

Felix Chaila, kepala Dewan Pariwisata Zambia, nambah: Safari minangka produk sing alami jarak sosial kanthi resiko minimal kanggo COVID-19. Penerbangan charter langsung minangka cara sing apik kanggo nyuda resiko saka penerbangan sing ora dijadwalake. Dialog luwih akeh dibutuhake kanggo njupuk kesempatan iki.

Gloria Guevara, CEO WTTC, ngirim sms sawise acara kasebut: Matur suwun amarga dhukungan kanggo mbalekake sektor kasebut! Aku ngormati.

nonton video kasebut
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.