24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Malta News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Capital Capital Valletta: Penghargaan 5 Kutha Cilik Terbaik Paling Ndhuwur

Capital Capital Valletta: Penghargaan 5 Kutha Cilik Terbaik Paling Ndhuwur
Taman Barrakka ngisor ing Valletta, ibukutha Malta

Pelancong Condé Nast ngumumake asil tahunan Penghargaan Pilihan Pembaca 2020 karo Valletta, Ibukutha Malta, Situs Warisan Dunia UNESCO, rangking nomer 5 ing Kutha cilik paling apik ing donya babagan. 

Valletta, dibangun dening Ksatria St. John sing bangga, dadi Ibukutha Budaya Eropa 2018. Kutha sing sugih historis, ing sawetara taun kepungkur Valletta dadi luwih disenengi para pengunjung kanggo acara budaya, restoran gedhe, lan pemandangan malam. Valletta duwe loro restoran lintang-lintang, Noni lan Gandum kanggo Game of Thrones (GOT) penggemar, dheweke bakal ngakoni sawetara adegan sing ditembak ing Valletta nalika umume GOT mangsa 1 ditembak ing lokasi ing Malta.

"Kabeh wong Malta bangga banget lan bangga manawa Valletta dipilih lan rangking nomer 5 ing Kutha cilik paling apik ing donya dening para pamaca judhul media sing prestisius lan canggih kaya Wisatawan Travele Nast, "Ujare Carlo Micallef, Wakil CEO, Chief Marketing Officer, Otoritas Pariwisata Malta. Dheweke nambah, "Kita ngajak wong-wong sing seneng karo Valletta supaya bali amarga kutha kasebut terus berkembang lan wong-wong sing durung dilebokake ing dhaptar ember 2021."

Luwih saka 715,000 Pelancong Condé Nast para pamiarsa ngirim akeh tanggapan sing menehi rating pengalaman lelungan ing saindenging jagad. 

"Asil survey taun iki, sing ditindakake ing wiwitan pandemi COVID-19, minangka bukti kekuwatan pengalaman lelungan sing migunani," ujare Jesse Ashlock, Editor AS Pelancong Condé Nast. "Pemenang minangka sing paling apik kanggo para pamirsa lan menehi inspirasi saka plancongan kanggo kabeh petualangan sing ora bisa dienteni mengko." 

The Pelancong Condé Nast Penghargaan Pilihan Pembaca minangka pengakuan paling unggul ing industri travel paling dawa lan paling bergengsi. Dhaptar lengkap pemenang bisa ditemokake ing Pelancong Condé Nast situs web.

Penghargaan Pilihan Pembaca 2020 diterbitake ing Wisatawan Condé Nast situs web ing www.cntraveler.com/rca lan dirayakake ing terbitan November saka Pelancong Condé Nast Edisi cetak AS lan Inggris. 

Valletta, Ibukutha Malta, Ndhuwur Peringkat 5: Kutha cilik paling apik ing saindenging jagad
Pesisir Valletta

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, dadi pusaka paling penting saka warisan sing dibangun kanthi utuh, kalebu kapadhetan paling dhuwur saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing negara-negara ing endi wae. Valletta dibangun dening Knights of St. John sing bangga yaiku salah sawijining pemandangan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropa kanggo taun 2018. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, dadi salah sawijining Kekaisaran Inggris sing paling apik sistem pertahanan, lan kalebu campuran arsitektur domestik, religius, lan militer sing sugih wiwit jaman kuno, abad pertengahan lan awal modern. Kanthi cuaca sing apik banget, pantai sing apik, urip wengi sing subur, lan sejarah sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan dideleng. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, bukak www.visitmalta.com.

Warta liyane babagan Malta

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.