Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Industri Hospitality Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Dominica ngluncurake program 'Aman ing Alam' kanggo para pengunjung

Dominica ngluncurake program 'Aman ing Alam' kanggo para pengunjung
Dominica ngluncurake program 'Aman ing Alam' kanggo para pengunjung
ditulis dening Harry S. Johnson

Dominika wis ngluncurake Safe in Nature, program sing dienggo nyedhiyakake pengalaman aman kanggo para pengunjung saka pasar pariwisata utama menyang Pulo Alam sajrone pandemi COVID-19 iki. Logo Aman ing Alam uga diluncurake menyang publik.

Program komitmen Aman ing Alam minangka asil saka kerja kolektif Kementerian Pariwisata, Inisiatif Transportasi Internasional lan Maritim, Discover Dominica Authority, Dominica Hotel lan Asosiasi Pariwisata bebarengan karo para pemangku kepentingan pariwisata liyane, sing dienggo kanggo menghidupake maneh industri pariwisata. 

Program komitmen Aman ing Alam bakal njamin pengalaman sing dikelola sajrone 5 - 7 dina pertama pengunjung sing tekan Dominica. Pengalaman sing dikelola iki kalebu layanan transportasi menyang lan saka pelabuhan mlebu, nginep ing akomodasi sing disertifikasi kanggo nyakup kegiatan lan fasilitas ing lokasi, layanan transportasi kanggo milih lokasi kanggo kegiyatan tujuan, Kegiatan tujuan kasebut kalebu kegiatan adhedhasar banyu lan adhedhasar dharatan.

Aman ing Alam uga kalebu perawatan sakabehe para pengunjung ing Pulo Alam. Kamping, minangka bagean utama saka gaya urip ing Dominika kanggo Aman ing Alam kanthi cara nyedhiyakake kuliner sing enak lan enak, kanggo teh herbal lokal lan pukulan rum kanggo ngobati kabeh penyakit, kanggo spa belerang alami kita lan mesthi perawatan kulit alami produk

"Kita seneng banget ngumumake merek komitmen Aman ing Alam! Kanggo wong-wong sing mikir babagan lelungan, sing mikir babagan ngunjungi kita kanggo ngrasakake perayaan budaya lan masakan kita, sing mbutuhake istirahat sing pantes kanggo lam lan kerumunan, sing butuh peremajaan, kita ngajak undhangan sing apik kanggo Dominica ing ngendi sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca Bakal Aman ing Alam! ” Tembung saka Yang Terhormat Denise Charles, Menteri Pariwisata, Transportasi Internasional lan Inisiatif Maritim.

Kanthi diluncurake Dominika Caricom Travel Bubble ing wulan Agustus sing nyedhiyakake wong saka tujuan sing dipilih kanthi santai lan syarat ing pulau saiki bakal ngluncurake Safe in Alam, Dominica njamin para pengunjung sing bakal ngrasakake pulau alam ing pulau kasebut kanthi njaga keamanan warga Dominika lan pengunjung.

Samantha Letang, Eksekutif Pemasaran ing Otoritas Discover Dominica mratelakake manawa "Dominica ora mung plancongan, nanging penemuan lan lelungan menyang Dominica utamane saiki, bisa dadi transformatif lan panangkal obat kanggo ngatasi stres sing dirasakake saiki akeh wong lan kulawarga."

Dheweke ujar, "Dominica nyedhiyakake pengunjung kanthi nyilem sing misuwur ing saindenging jagad, situs-situs sing sepi lan atraksi sing sampurna kanggo jarak, hiking kelas ndhuwur, metu saka uwal romantis sing biasa, pedunung Kalinago pribumi, masakan sehat lan enak lan liya-liyane. Saiki kita menehi kabeh jaminan yen sampeyan bakal Aman ing Alam.

Sektor pariwisata pancen wis ana banget kena pandemi iki, nanging kanthi tambah akeh kesempatan liwat kemitraan anyar ing industri penerbangan bebarengan karo hubungan sing wis ana, lan saiki kanthi komitmen Aman ing Alam kanggo para pengunjung sing nawakake pengalaman sing dikelola nalika ing pulau, sektor pariwisata saiki duwe kesempatan kanggo -kaca 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.