24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Turkish Airlines nambah tujuan liyane, amarga Stockholm dadi pasar utama

tur
tur
ditulis dening editor

ISTANBUL, Turki (eTN) - Turkish Airlines kanthi cepet ngembangake jumlah kepergian menyang Stockholm. Bakal nawakake rong penerbangan saka Turki lan bali dina Minggu wiwit tanggal 7 September.

Print Friendly, PDF & Email

ISTANBUL, Turki (eTN) - Turkish Airlines kanthi cepet ngembangake jumlah kepergian menyang Stockholm. Bakal nawakake rong penerbangan saka Turki lan bali dina Minggu wiwit tanggal 7 September.

Turkish Airlines wis nempuh perjalanan saben dina saben dina antarane Istanbul lan Stockholm suwene. Nanging amarga wis ngembangake peran Istanbul dadi pusat lelungan menyang Timur Tengah lan Asia Wétan, panjaluk uga saya tambah.

Ing wulan Februari, minangka eksperimen Turkish Airlines, wiwit nawakake rong Istanbul menyang Stockholm ing Senin. Wiwit tanggal 3 April, maskapai kasebut nambahake perjalanan kaping pindho ing dina Kemis, lan dina Minggu ngarep, 7 September, uga bakal miwiti nyawisake rong plancongan ing dina Minggu.

Kanggo nggawe maskapai penerbangan Turki dadi alternatif sing luwih apik, maskapai kasebut nawakake penumpang sing ngganti pesawat ing Istanbul tur wisata gratis utawa nginep ing hotel awan yen wektu tunggu ing dina sing padha luwih saka pitung jam kanggo penumpang kelas bisnis utawa sepuluh jam kanggo penumpang kelas ekonomi.

Turkish Airlines mabur pesawat modern kayata Airbus 320/321 lan Boeing 737-800. Ing taun kepungkur 19.6 penumpang mabur ing maskapai kasebut menyang lan saka 140 tujuan ing 69 negara. Wiwit April 2008, Turkish Airlines dadi anggota aliansi maskapai paling gedhe ing donya, Star Alliance.

Maskapai iki uga kanthi resmi mratelakake minat tuku saham Austria ing Austrian Airlines, negara kasebut bakal dadi privatisasi maskapai, miturut laporan sing diterbitake dening kantor berita AFP. Sanajan kasunyatan manawa Austrian Airlines nemoni kahanan finansial sing angel, operator warisan Eropa Tengah wis bisa narik kawigaten papat penawar sing serius, kalebu Lufthansa, perusahaan Rusia sing diarani S7, Air France-KLM lan saiki Turkish Airlines.

Nanging, rong faktor bisa dadi angel kanggo Airlines Turki kanggo entuk saham 43 persen negara kasebut. Kaping pisanan, peraturan Uni Eropa mbatesi kepemilikan manca operator adhedhasar ing negara anggota Uni Eropa. Iki tegese perusahaan lan investor ing UE kudu duwe mayoritas operator kasebut.

Alangan nomer loro sing bakal ditentang Turki Airlines yaiku kasunyatan manawa panguwasa Austria akeh sing milih tawaran Lufthansa. Kayane, sanajan Air France-KLM, sawijining perusahaan Uni Eropa, bakal kangelan tuku saham negara kasebut ing maskapai kasebut.

Sanajan ana tantangan kasebut lan kahanan finansial Austrian Airlines sing ngakoni, Turki Airlines negesake manawa tawaran iki kanthi serius lan ngirim surat resmi kanggo menehi saran babagan Bursa Efek Istanbul babagan rencana perusahaan kasebut. Otoritas Austria kemungkinan bakal njupuk keputusan babagan privatisasi operator kasebut sajrone rong wulan sabanjure lan pamrentah negara Eropa Tengah ngarep-arep proses kasebut bakal rampung wulan Desember.

Maskapai Turki terus-terusan ngembangake, maskapai Turki uga wis miwiti penerbangan menyang India lan Thailand.

kanthi masukan kabel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.