News

100,000 wong Facebook liyane sing “seneng” mbuktekake popularitas Pulo Reunion

Pilih basa sampeyan
reuni facebook etn
reuni facebook etn
ditulis dening editor

Pejabat Pariwisata Pulau Reunion (IRT) ngucapake rasa seneng nalika "seneng" kanggo kaca Facebook tekan 300,000 awal minggu, tambahan luwih saka 100,000 wiwit pungkasan taun 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Pejabat Pariwisata Pulau Reunion (IRT) ngucapake rasa seneng nalika "seneng" kanggo kaca Facebook tekan 300,000 ing awal minggu, ditambah luwih saka 100,000 wiwit pungkasan taun 2013. Popularitas sing tambah akeh amarga pemasaran sing ora ana enteke saka pulau kasebut ora mung ing Prancis dhewe, nanging uga ing pasar anyar lan berkembang. Konten sing ditambahake, gambar liyane, keterlibatan proaktif karo kontributor, lelungan famili umum kanggo perdagangan lan media lelungan, lan keanggotaan ing organisasi Kepulauan Vanilla, ing endi Reunion minangka anggota pangadeg lan saiki nyekel kepresidenan klompok pulau 7, dianggep minangka kunci alesan kanggo popularitas.

Ing tanggal 7 November 2013, kaca Facebook Pariwisata Pulau Reunion (IRT) duwe 200,000 penggemar ing loket. Ing tanggal 9 Juli 2014, wolung wulan mengko, ora kurang saka 300,000 wong sing nuduhake tresnane kanggo tujuan rapat iki! Foto, video, lan kontes ngisi kaca Facebook Pulo Reunion, lan komunitas kasebut aktif banget karo para penggemar nuduhake lan nanggapi informasi sing dikirim saben dina.

Kaca Facebook Pulau Reunion khusus kanggo promosi pulau kanthi macem-macem tujuan:

- ngandhani para penggemar macem-macem acara sing ana gandhengane karo Pulau Reunion,

- ngasilake minat pengunjung potensial kanggo plancongan ing pulau kasebut, lan

- ngajak para penggemar supaya nuduhake pengalaman babagan tujuan.

Selingkuh karo Pulo Reunion wis tekan 300,000 penggemar, lan Pariwisata Pulau Reunion matur nuwun marang kabeh penyayang pulau kasebut.

Langkah sabanjure: kebangkrutan 400,000 penggemar!

Kunjungi kaca Facebook Reunion liwat https://www.facebook.com/ReunionTourisme utawa klik ing www.reunion.fr kanggo informasi lengkap babagan tujuan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.