News

Tambah para turis Tionghoa: Disambung karo teknologi

hotel_0
hotel_0
ditulis dening editor

Monitor Plancongan Internasional Cina Internasional (CITM) paling anyar sing diterbitake dina iki, ngumumake babagan teknologi sing dadi elemen kuat ing campuran keputusan ing sektor iki, ing ngisor iki

Print Friendly, PDF & Email

Monitor Plancongan Internasional Cina Internasional (CITM) paling anyar sing diterbitake dina iki, ngumumake babagan teknologi sing dadi elemen kuat ing campuran keputusan ing sektor iki, sawise taun rekor perjalanan lan belanja.

Kanggo kaping pisanan, luwih saka setengah turis Tionghoa sing disurvei ujar manawa dheweke saiki wis memesan akomodasi hotel liwat aplikasi web utawa seluler, nganti 45 persen ing taun 2013. Sedurunge setengah nggunakake situs web akomodasi online lan situs ulasan online kanggo riset lelungan lan media sosial mriksa kaping telu. Wolung puluh papat persen nuduhake foto lan pengalaman ing media sosial sajrone lan sawise plancongan internasional lan Wi-Fi gratis dipilih dadi layanan paling penting ing hotel kanthi 59 persen.

Ing Kanada, para turis Tionghoa ngunjungi Vancouver, British Columbia lan Toronto, Ontario sing paling asring lan rangking nomer wolu ing antarane dhaptar Spenders Internasional Paling Dhuwur kanggo kamar hotel ing Kanada [2] ing taun 2013. wis nambah fasilitas kanggo nganut aspek budaya Cina, kenyamanan lan pilihan lelungan, kayata:

Pengunjung Tionghoa ing Hotel Hilton & Resorts ing Vancouver lan Toronto disambut kanthi sambutan "Huanying". Resepsi khusus iki njamin petugas meja depan berbahasa Cina kasedhiya kanggo ngewangi tamu Tionghoa nalika mlebu. Hotel-hotel kasebut uga menehi surat sambutan sing ditulis nganggo dialek Tionghoa, menu sarapan Cina sing macem-macem, ceret teh kanthi macem-macem teh Cina, sumpit lan program televisi Cina khusus.
Fairmont Hotels & Resorts ing saindenging Kanada nawakake menu panedhaan sing luwih apik sing nampilake sajian khusus lan macem-macem pilihan kuliner sing dirancang khusus kanggo tamu Tionghoa sing lelungan ing luar negeri. Menu catering lan restoran saiki kalebu masakan tradisional Tionghoa, kayata congee, bubur beras, teh godhong longgar lan andhuk sing adhem lan panas, sing biasane dadi pakewuh ing Tiongkok.
Kanthi 97 yuta wong Tionghoa sing lelungan ing luar negeri ing taun 2013 [1], nganti 14 yuta wiwit 2012, luwih saka setengah saka hotel hotel sing disurvei ujar manawa dheweke wis nambah jumlah tamu Tionghoa sajrone 12 wulan sadurunge, dene 36 persen percaya mlebu turis Tionghoa minangka salah sawijining faktor sing bakal menehi pengaruh paling gedhe ing bisnis ing 12-24 wulan mbesuk.

Ing China, penetrasi internet mundhak dadi 45.8 persen lan negara kasebut mungkasi taun iki kanthi 618 yuta pangguna internet, 500 yuta wong kasebut milih ngakses web liwat piranti seluler [3], miturut Informasi Jaringan Internet China. Luwih saka 90 persen pangguna internet dikabarake duwe akun media sosial.

Abhiram Chowdhry, Wakil Presiden lan Managing Director APAC merek Hotels.com ujar, "Ana akeh faktor sing nyebabake kepinginan masarakat Tionghoa kanggo njelajah jagad iki. Pangembangan kelas menengah sing saya akeh kanthi penghasilan sing luwih dhuwur, tren munggah ing pirang-pirang wisatawan sing mbaleni, kahanan visa sing luwih santai lan infrastruktur lokal sing luwih apik kabeh nggawe luwih cepet kanggo pertumbuhan iki. Nanging, laporan kami ngetrapake faktor liyane: tingkat teknologi sing ngowahi lanskap lelungan Tionghoa ing jaban rangkah. "

Uga tambah akeh kapercayan sing dituduhake para wisatawan anyar, utamane kanggo para mudha. Rong pertiga konsumen Tionghoa sing ditakokake ujar manawa dheweke saiki luwih seneng lelungan kanthi mandhiri, nganti limang poin persentase ing taun 2013, dene luwih saka 60 persen pamilik hotel wis ningkatake jumlah lelungan independen sajrone rong taun kepungkur. Iki minangka pratondo sing paling jelas yen pindhah saka preferensi lelungan klompok sadurunge.

Survei luwih saka 3,000 wisatawan internasional Tionghoa lan 3,000 hoteler ing saindenging jagad, CITM taunan kaping telu nyritakake babagan kabeh aspek pola prilaku para turis Tionghoa lan kepiye industri hotel global adaptasi kanggo nggedhekake bathi pasar anyar iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.