24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Kapuloan Turki lan Caicos nganyari - Topan Ike terus

ike_0
ike_0
ditulis dening editor

Dewan Turis Kapuloan Turks lan Caicos seneng ngumumake manawa Topan Ike wis kliwat lan peringatan badai tropis dihentikan.

Print Friendly, PDF & Email

Dewan Turis Kapuloan Turks lan Caicos seneng ngumumake manawa Topan Ike wis kliwat lan peringatan badai tropis dihentikan. Kita ngaturake matur nuwun banget marang wong-wong sing wis takon babagan kesejahteraan tujuane sajrone periode nyoba iki.

Kaya sing dilaporake sadurunge, Grand Turk, Salt Cay lan Caicos Selatan, ing endi kerusakan gedhe, nyebabake Topan Ike. Ora ana laporan babagan cilaka utawa korban jiwa.

Ing Providenciales, efek kanggo properti pribadi lan pamrentah lan papan pariwisata diwatesi. Layanan listrik lan telpon Providenciales dipulihake maneh nalika Bandara Internasional Providenciales (PLS) saiki mbukak kanggo penerbangan darurat.

Dewan Turis ujar, "Untunge mayoritas infrastruktur pariwisata ing Providenciales utuh amarga ora ana resort, restoran utawa struktur liyane sing ngalami kerusakan parah. Akeh mitra hotel lan restoran sing diarepake dibukak maneh minggu iki.

Kita kepengin bisa mulihake normalitas kanthi cepet, lan ngarep-arep supaya keramahan sing kepenak, Kepulauan Turks & Caicos bakal dadi sinonim. "

Dewan Turis Kapuloan Turks & Caicos lan Departemen Manajemen Bencana lan Darurat Pimpinan Kepulauan Turks & Caicos bakal ngrampungake penilaian lengkap babagan dampak Topan Ike ing sawetara dina mbesuk. Dheweke bakal nyedhiyakake nganyari luwih lanjut nalika semana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.