News

Embraer ngumumake asil kuartal kaping loro 2014

0a11b_247
0a11b_247
ditulis dening editor

KAMPOS DOS SAO JOSE, Brasil - EMBRAER SA ngluncurake asil kuartal kaping loro ing taun 2014.

Highlights

Print Friendly, PDF & Email

KAMPOS DOS SAO JOSE, Brasil - EMBRAER SA ngluncurake asil kuartal kaping loro ing taun 2014.

Highlights

Ing kuartal kaping loro 2014 (2Q14), Embraer ngirim 29 jet komersial lan 29 eksekutif (22 entheng lan 7 gedhe);

Backlog pesanan Perusahaan rampung 2Q14 dadi $ 18.1 milyar;

Minangka asil pangiriman pesawat, ditambah karo bathi saka bisnis Pertahanan & Keamanan Perusahaan, Revenue 2Q14 yaiku US $ 1,761.3 yuta, kanggo tuwuh 13.1% taun-taun. Pendapatan Taun-Saiki (YTD) ing enem wulan pertama 2014 yaiku US $ 3,003.6 yuta, sing nuduhake tuwuhing taun luwih saka 13.6%;

Margine EBIT lan EBITDA masing-masing ana 10.6% lan 14.8%, ing 2Q14, lan kanggo nem wulan pertama taun 2014 ana 9.3% lan 13.7%;

2Q14 Penghasilan bersih sing bisa diduweni kanggo Pemegang Saham Embraer lan Penghasilan saben ADS dhasar yaiku US $ 143.4 yuta lan US $ 0.7829. Kanggo paruh pertama 2014, penghasilan Bersih sing duweni kanggo Embraer Shareholder yaiku US $ 254.0 yuta lan Penghasilan saben ADS dhasar yaiku US $ 1.3867;

Pandhuan Perusahaan babagan kinerja finansial lan pangiriman pesawat Komersial lan Eksekutif sing diterbitake wulan Februari tetep ora owah.

INDIKATOR KEUANGAN UTAMA

ing mayuta-yuta dolar AS, kajaba% lan penghasilan saben data saham

IFRS
(1)

1Q14
(1)

2Q13
(1)

2Q14
(1)

YTD14

Revenue
1,242.3
1,557.0
1,761.3
3,003.6

EBIT
92.1
135.3
186.8
278.9

Margin EBIT%
7.4%
8.7%
10.6%
9.3%

EBITDA
151.0
203.7
261.4
412.4

Margin EBITDA%
12.2%
13.1%
14.8%
13.7%

Penghasilan Bersih sing Diatur2
62.9
91.8
128.8
191.8

Penghasilan (rugi) bersih sing disebabake dening Pemegang Saham Embraer
110.6
(5.3)
143.4
254.0

Penghasilan (rugi) saben saham - dhasar ADS (US $)
0.6044
(0.0291)
0.7829
1.3867

Awis Bersih
52.7
58.0
(114.3)
(114.3)

(1) Asal saka informasi finansial sing durung diaudit

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.