News

Perusahaan Choice Hotel gabung karo Desa Global WTM

pandhuaningrasa
pandhuaningrasa
ditulis dening editor

Choice Hotels nggabungake merek global kanggo pertama kaline ing World Travel Market 2008 lan bakal dipamerake ing Global Village.

Print Friendly, PDF & Email

Choice Hotels nggabungake merek global kanggo pertama kaline ing World Travel Market 2008 lan bakal dipamerake ing Global Village. Choice Hotels International minangka salah sawijining waralaba penginapan paling gedhe lan paling sukses ing saindenging jagad.

Klompok hotel saiki waralaba luwih saka 5,600 hotel ing saindenging jagad, kanthi luwih saka 455,000 kamar. Minangka merek global kanthi pasar tuwuh ing Meksiko, China, India, Amerika Tengah lan Selatan, Timur Tengah lan Eropa Wétan, lokasi Global Village perusahaan ing WTM menehi pembeli senior saka kabeh wilayah internasional sing pengin nggawe bisnis ing Choice Hotels , lokasi pusat kanggo ketemu. Nggawe strategi pertumbuhan iki, jumlah Hotel Pilihan sing dibukak sacara global tuwuh 11% sajrone 5 taun kepungkur, saka 4,977 ing taun 2004 dadi luwih saka 5,600 taun 2008.

"WTM pancen minangka acara internasional ing tanggalan industri perjalanan, lan Choice Hotels International minangka perusahaan global sing dununge ing saindenging jagad. Kehadiran kita ing Global Village ing WTM taun iki dirancang kanggo nyorot merek global kita karo industri, kanthi perwakilan Choice saka wolung negara kalebu Inggris, AS, Australia, lan akeh wong Eropa sing ngadeg, "ujare Brian Garvan, direktur penjualan - Inggris, Hotel Pilihan ing Eropa.

Diwiwiti saka layanan winates nganti hotel layanan lengkap ing perangan ekonomi, skala menengah lan kelas menengah, properti bermerek Pilihan nyedhiyakake para plancongan bisnis lan plancongan kanthi macem-macem pilihan panginepan bermutu tinggi.

Uga dipamerake kanthi payung merek global, Choice Hotels bakal ngomong babagan peluncuran Program Hadiah Khas Pilihan ing Eropa. Program penghargaan sing menang, saiki mbukak kanggo warga Eropa (ora kalebu Denmark, Estonia, Finlandia, Islandia, Latvia, Lithuania, Norwegia lan Swedia) lan ditambahake kanggo kalebu luwih saka 270 properti merek Choice ing Eropa, kalebu 76 ing Inggris .

Anggota Keistimewaan Choice bisa entuk nilai kanggo kualifikasi menginap ing hotel ing saindenging sepuluh negara Eropa kalebu Belgia, Republik Ceko, Prancis, Jerman, Irlandia, Italia, Portugal, Spanyol, Swiss lan Inggris.

Luwih saka 50,000 profesional lelungan, manajemen senior, pembeli lan former opini saka wilayah, negara, lan sektor industri ing saindenging jagad diajab bakal rawuh ing Pasar Plancongan Dunia taun iki ing ExCeL, London. Acara kasebut ditindakake wiwit tanggal 10-13 November 2008. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Pasar Perjalanan Dunia, kunjungi www.wtmlondon.com.

Pasar Plancongan Donya - Kebijakan Pendaftaran Anyar

World Travel Market (WTM), acara perdagangan global kanggo industri lelungan ngumumake kabijakan mlebu anyar, sing dirancang kanggo entuk manfaat kanggo para pameran lan pengunjung. Kawicaksanan WTM anyar kalebu pangowahan struktur format saben dina, kanthi Dina Pembukaan WTM dina Senen, 10 November mbukak kanggo Pameran, Undangan Pameran, Menteri, lan penet. Telung dina sabanjure, Selasa, 11 November - Kamis, 13 November, bisa diakses kabeh anggota Meridian Club, profesional Travel Trade, Menteri lan pers, menehi peserta luwih fleksibel kanggo milih dina sing pengin dikunjungi pameran kasebut.

Siswa bakal diajak nekani WTM ing dina Rebo, 12 November lan Kamis, 13 November, ing ngendi dheweke bakal melu program pendidikan terstruktur. Individu saka cabang ritel industri lelungan kalebu agen perjalanan, PR lan staf pusat panggilan bakal diajak nekani WTM ing dina Kamis, 13 November.

WTM tetep dadi pameran mung dagang. Program konferensi, seminar, rapat B2B lengkap, lan inisiatif industri bakal diluncurake telung dina, Selasa, 11 November - Kamis, 13 November lan kalebu KTT Menteri UNWTO, Dina Pariwisata Tanggung Jawab Dunia WTM (WTMDRT), uga sawetara inisiatif anyar ing dina Kamis, 13 November, kayata program Pariwisata Bertanggung jawab lan pameran kanggo inisiatif jaringan peserta pameran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.