News

Pangowahan manajemen diumumake kanggo IBTM Amerika

itbm
itbm
ditulis dening editor

Pameran Reed Travel ngumumake owah-owahan manajemen kanggo IBTM America 2015 (diganti jeneng dadi AIBTM 2014) karo Jaime Rosov diangkat dadi Direktur Acara. Michael J.

Print Friendly, PDF & Email

Pameran Reed Travel ngumumake owah-owahan manajemen kanggo IBTM America 2015 (diganti jeneng dadi AIBTM 2014) karo Jaime Rosov diangkat dadi Direktur Acara. Michael J. Lyons, sing dadi pamimpin AIBTM sajrone rong taun kepungkur, budhal golek minat karir pribadi liyane.

Nalika ngumumake pangowahan kasebut, Sallie Coventry, Direktur Portofolio Acara Global IBTM, ujar: "Kita matur nuwun banget marang Mike Lyons amarga menehi kontribusi signifikan tumrap sukses AIBTM lan muga-muga bisa sukses kanthi gaweyan anyar. Kangge, kita seneng banget yen Jaime Rosov sing wis nggarap acara kasebut sajrone 2.5 taun kepungkur, lan minangka veteran Pameran Reed 9 taun, saiki bakal dadi tim utama. Nalika ngluncurake model anyar kanggo IBTM Amerika, pengalaman Jaime sing bakal migunani ”.

Rosov nggarap sawetara acara skala gedhe Reed Exhibitions ing AS kalebu Pameran Perangkat Lunak Nasional, Pameran PGA, Pameran JCK, klompok ReedPOP lan ISC (Acara Keamanan).

Rosov komentar, "Kesempatan kanggo ngatur tampilan anyar lan aran IBTM Amerika pancen nyenengake. Tim kita setya lan fokus kanggo nggawe konsep tradeshow dinamis sing anyar iki sukses kanggo kabeh pemangku kepentingan ".

Lyons, sing karier keramahan wis suwene luwih saka 40 taun, ganti pindah lan bakal nyedhiyakake kabeh wektu kanggo dadi penutur profesional lan aktor - karier sideline sing dikelola sajrone 20 taun kepungkur, kanthi pengalaman lan kredit sing akeh kanggo kalorone. Dheweke uga bakal dadi konsultan industri perhotelan ing proyek pilihan.

"Iki minangka keputusan sing angel lan aku bakal ninggalake IBTM Amerika kanthi emosi campuran, nanging aku yakin wis teka wektu kanggo aku ngganggu rasa wirausaha sing wis dakkembangake kanthi suwe," ujare Lyons.

IBTM America (www.ibtmamerica.com) bakal diluncurake ing Chicago wiwit tanggal 9-11 Juni 2015 ing Skyline Ballroom - ruang acara paling gedhe ing Chicago sing dununge ing McCormick Place West sing nyawang langit langit Chicago lan Danau Michigan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.