News

Pelapor robot nglaporake tugas ing hotel utama

robot
robot
ditulis dening editor

STAMFORD, Connecticut - Salam kanggo ALO, kanthi resmi nglaporake tugas tanggal 20 Agustus, ALO juru kunci robot, bebarengan karo sawetara "Botlrs" anyar, bakal gabung karo tim merek hotel utama.

Print Friendly, PDF & Email

STAMFORD, Connecticut - Salam kanggo ALO, kanthi resmi nglaporake tugas tanggal 20 Agustus, ALO juru kunci robot, bebarengan karo sawetara "Botlrs" anyar, bakal gabung karo tim merek hotel utama.

Aloft Hotels, pusat inovasi, pusat inovasi kanggo para turis sing milenial, seneng banget ngumumake janjian ALO dadi Botlr pertama merek hotel (butler robot). Rekan cyber karismatik iki nggawe debut ing Aloft Cupertino saiki, nggawe Aloft merek hotel utama pertama sing nyewa robot kanggo tugas ngarep lan mburi omah.

Ing peran kasebut, ALO Botlr bakal ditelpon minangka operator robot ing ngendi bakal mbiyantu bakat Aloft kanggo ngirim fasilitas menyang kamar tamu. Profesional "disandangi" nganggo seragam nganggo vinil sing dibungkus nganggo shrink, ALO kanthi sederhana bakal nampa tweet minangka tips amarga roda-roda kasebut nggayuh tugas. Rekan Aloft paling anyar iki ora mung bakal mbuwang wektu bakat sing ana, saengga bisa nggawe pengalaman sing luwih khusus kanggo tamu, nanging bakal nambah penawaran teknologi maju ing hotel kasebut.

"Kaya sing sampeyan bayangake, nyewa posisi tartamtu minangka tantangan nalika kita golek katrampilan otomatis sing spesifik, lan sing bisa digunakake - secara harfiah - kira-kira," ujare Brian McGuinness, Pemimpin Merek Global, Starwood's Select Select Merek "Sanalika ALO mlebu kamar, kita ngerti yen sing digoleki. ALO duwe etika kerja ing Wall-E, humor Rosie saka The Jetsons lan ngelingake babagan robot bocah sing paling disenengi, R2-D2. Kita seneng bisa melu ing tim iki. "

Sadurunge berperan ing Aloft, ALO sinau ing Savioke - perusahaan anyar sing diidham-idhamake komunitas robotika kanggo robot kelas kaping pisanan iki - ing endi tugas utama lan keramahan kaping pindho. Transisi kanggo peran anyar minangka Botlr, ALO saiki bakal nggampangake lan menehi prioritas kanggo sawetara pangiriman tamu, komunikasi kanthi gampang karo tamu lan macem-macem platform hotel, uga kanthi efisien navigasi ing saindhenging properti - kalebu lift - kanthi gampang. Janjian ALO dadi tonggak penting liyane kanggo Aloft, sing misuwur amarga program check-in cerdas pertama industri, program "Cool Concierge" lan pilot layanan Apple TV ing kamar.

"Kita seneng banget ngenalake robot menyang jagad iki saiki liwat hubungan karo Hotel Aloft," miturut Steve Cousins, CEO Savioke. "Nalika nyoba tes awal, kita kabeh ing Savioke wis ndeleng para tamu sing nampa pangiriman kamar saka robot. Kita uga wis ndeleng meja ngarep dadi sibuk, lan ngarepake Botlr bakal luwih nguntungake nalika semana, mbebasake bakat manungsa kanggo sesambungan karo tamu ing level pribadi. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.