News

Obrigado Brasil: Pariwisata ing Florida saya berkembang amarga sampeyan

floridabr
floridabr
ditulis dening editor

2013 minangka taun rekor kanggo sektor pariwisata Florida, kanthi 94.7 yuta turis sing nyengsemake ngunjungi negara kasebut sajrone taun, miturut Visit Florida.

Print Friendly, PDF & Email

2013 minangka taun rekor kanggo sektor pariwisata Florida, kanthi 94.7 yuta turis sing nyengsemake ngunjungi negara kasebut sajrone taun, miturut Visit Florida. Angka kasebut nandhani kenaikan 3.5% tinimbang taun sadurunge lan ngetutake tren sing nyaksikan roket Florida dadi papan nomer loro (mung dikalahake dening New York) ing babagan volume pengunjung internasional taunan.

Nomer turis sing saya akeh wis akeh nyengkuyung pamulihan ekonomi Florida, kanthi pengaruh saka pengeluaran nganti taun 2014. Tokoh paling anyar saka Washington Economics Group nuduhake kenaikan belanja 6.4% ing industri pariwisata lan rekreasi Negara Sunshine wiwit taun kepungkur. Industri umume ngasilake pendapatan ing wilayah kasebut $ 70 milyar saben taun, miturut Proyek Keamanan Amerika.

Turis Brasil nyathet babagan proporsi akeh jumlah pengunjung Florida, kaya sing ditindakake ing akeh tujuan liyane ing AS ing taun 2013. Data saka Departemen Perdagangan AS nuduhake 15% kenaikan pengunjung ing AS wiwit taun 2012. nganti 2013, nalika Kantor Industri Pariwisata lan Pariwisata ngetrapake 50% turis Brasil ing taun 2018.

Pasar utama Florida kanggo turis Brasil yaiku Miami lan Orlando. Ndhukung loro pasar pariwisata Florida iki kanggo wong Brasil yaiku gaya urip pantai, akeh blanja mewah lan kesempatan real estate Miami, lan Walt Disney World ing Orlando kanggo anak-anake.

Keseluruhan Pariwisata Brasil menyang AS Tambah 50 Persen ing taun 2018

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.