Spanyol: 36.3 yuta pengunjung manca saiki

0a11a_1117
0a11a_1117
ditulis dening editor

MADRID, Spain – Spain has received a total of 36.3 million of international tourists up to July according to data published on Friday by the Spanish Ministry of Industry, Energy and Tourism.

Print Friendly, PDF & Email

MADRID, Spain – Spain has received a total of 36.3 million of international tourists up to July according to data published on Friday by the Spanish Ministry of Industry, Energy and Tourism.

Angka kasebut nambah 7 persen dibandhingake karo pitung sasi pisanan ing 2013, nalika ing wulan Juli negara kasebut nampa 8.3 yuta wisatawan internasional sing udakara 23 persen saka total kedatangan internasional wiwit Januari nganti Juli.

Rawuh saka Britain tekan 8.4 yuta ing pitung sasi pisanan taun, tegesé 5.5 persen Tambah ing comparison karo taun kepungkur. Padha makili 23.3 persen saka total.

Inggris banjur ngiring dening Jerman lan Prancis. Gunggunge 5.8 yuta wong Jerman teka ing Spanyol wiwit Januari nganti Juli, tegese mundhak 6.6 persen, dene total 5.6 yuta pengunjung Prancis teka saka Prancis tegese mundhak 10.8 persen.

Turis sing teka saka Rusia lan Amerika Serikat mung mudhun 3.8 persen lan 5.5 persen ing pitung wulan pisanan taun.

Wilayah Catalonia ing sisih lor-wétan dipilih minangka tujuan utama, nampa 9.2 yuta wisatawan internasional sing nyumbang 25.6 persen saka total.

Kapuloan Kapuloan Canary lan Kapuloan Balearic sing ditampa 6.5 ​​yuta lan 6.2 yuta turis.

Jose Manuel Soria, mentri industri, energi lan pariwisata, prakiraan yen Agustus bakal dadi sasi sing apik banget kanggo pariwisata ing Spanyol amarga data awal sing diduweni dening Kementerian ngluwihi ramalan.

Pamrentah Spanyol lan sektor pariwisata ngarepake manawa Spanyol bakal nampa sekitar 64 yuta turis internasional ing taun 2014, sawise nggayuh rekor paling dhuwur ing taun 2013 kanthi 60.6 yuta pengunjung internasional.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.