Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking El Salvador Jerman Breaking News Warta Breaking Honduras Investments Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Munich Airport International kanggo ngembangake lan ngoperasikake Terminal Cargo Bandara El Salvador

Munich Airport International kanggo ngembangake lan ngoperasikake Terminal Cargo Bandara El Salvador
Munich Airport International kanggo ngembangake lan ngoperasikake Terminal Cargo Bandara El Salvador
ditulis dening Harry S. Johnson

Bandara Internasional Munich (MAI), perusahaan manajemen lan konsultasi bandara ing Jerman, lan EMCO, perusahaan konstruksi Honduran, dianugerahi konsesi kanggo ngembangake lan ngoperasikake Terminal Cargo Bandara El Salvador sajrone 40 taun. Keputusan kasebut diumumake tanggal 9 Oktober dening Pamrentahan El Salvador, liwat Comisión Ejecutiva Portuaria Autónoma (CEPA).

Minangka mitra EMCO, MAI bakal nyedhiyakake layanan manajemen lan penasihat kanggo terminal kargo sajrone kabeh tahap, kalebu transisi lan pengambilalihan aset, manajemen operasi, level layanan lan prosedur lan persiyapan prosedur standar, pangembangan bisnis kargo, pelatihan babagan kargo uga keahlian macem-macem bidang pangembangan lan manajemen bandara kanggo nggedhekake tingkat produktivitas lan efisiensi.

Kanthi woro-woro CEPA, proyek kasebut saiki mlebu ing fase anyar lan EMCO lan MAI aktif kerja lan mobilisasi tim-tim kasebut supaya bisa sukses ing Pembangunan Udara El Salvador ing masa depan. "Kita diajeni dadi bagean saka proyek sing apik iki karo perusahaan mitra EMCO. Kita bakal kerja sama karo kabeh pihak kanggo ngetrapake praktik paling apik kanggo ngembangake lan ningkatake bisnis kargo lan pengaruhe sing positif marang negara El Salvador, "ujare Dr. Ralf Gaffal, Direktur Manajemen MAI.

Penghargaan kasebut kalebu proses tender sing transparan lan siyap kanggo narik minat sawetara operator kargo paling apik ing saindenging jagad, lan ditindakake dening Pamrentah Salvadoran sesuai karo standar internasional lan industri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.