News

Botswana kanggo ngluncurake kreta turis

0a11a_1139
0a11a_1139
ditulis dening editor

GABORONE, Botswana - Railway Botswana (BR) ngumumake rencana ngenalake kreta turis kanggo nawakake turis lokal lan internasional kesempatan kanggo njelajah Botswana lan cacah tanggane

Print Friendly, PDF & Email

GABORONE, Botswana - Railway Botswana (BR) ngumumake rencana kanggo ngenalake kreta turis kanggo nawakake turis lokal lan internasional kesempatan kanggo njelajah Botswana lan negara-negara tanggan, lapor pribadi Yarona FM sing dilaporake dina Senin. pusat transportasi lan logistik lan gerbang strategis menyang direktur pangembangan bisnis Komunitas Pembangunan Afrika Selatan (SADC) ujar ide kasebut ing tahap pungkasan.

Makuke ujar manawa kreta turis kasebut bakal nggawa para turis saka Francistown ing Botswana, Bulawayo lan Air Terjun Victoria ing Zimbabwe sadurunge Livingstone ing Zambia lan bali menyang kutha Kasane sing rame ing satwa liar ing Botswana.

Sepur kasebut bakal dadi model Sepur shosholodza sing misuwur ing Afrika Kidul, ing endi para turis bakal disedhiyakake kanthi cemilan lan omben-omben nalika ngrasakake kaendahan ing Afrika Kidul.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.