News

Boeing, Silk Way Airlines mengeti pangiriman rong 747-8s

Pilih basa sampeyan
0a11_3098
0a11_3098
ditulis dening editor

EVERETT, WA - Boeing lan Silk Way Airlines dina iki ngrayakake pengiriman loro maskapai penerbangan 747-8 maskapai kasebut. Pesawat pertama dikirim minggu kepungkur lan pesawat nomer loro dikirim dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

EVERETT, WA - Boeing lan Silk Way Airlines dina iki ngrayakake pengiriman loro maskapai penerbangan 747-8 maskapai kasebut. Pesawat pertama dikirim minggu kepungkur lan pesawat nomer loro dikirim dina iki. Loro-lorone Freighters 747-8 anyar bakal nggawa efisiensi tingkat anyar menyang operator kargo berbasis Baku, Azerbaijan.

"Kita ngupayakake dadi operator kargo sing sukses lan duwe bathi kanthi investasi ing armada lan layanan, lan terus nambah jejak regional lan internasional," ujare Zaur Akhundov, presiden SW Holding, perusahaan induk Silk Way Airlines. "Pangiriman Freighters 747-8 anyar kita yaiku langkah sing maju kanggo arah kasebut."

Silk Way Airlines dianggep minangka salah sawijining operator kargo utama ing wilayah kasebut, nyedhiyakake layanan lengkap kanggo Eropa, Inggris lan Timur Tengah, uga Timur Jauh kalebu Korea Selatan, China lan Hong Kong. Kajaba iku, operator uga nyedhiyakake tujuan internasional liwat jaringan aliansi, ngoperasikake 747-400 Freighters lan 767-300 Freighters.

"Kita bangga banget bisa terus kemitraan karo Silk Way Airlines lan dina iki kita duwe alasan kaping pindho kanggo ngrayakake," ujare Marty Bentrott, wakil presiden Sales, Timur Tengah, Rusia, lan Asia Tengah, pesawat terbang komersial Boeing. "Freight 747-8 minangka pesawat tempur gedhe sing paling efisien lan rong pesawat anyar saiki bakal nglayani sawetara pasar sing tuwuh ing donya."

Freight 747-8 anyar menehi operator kargo biaya operasi paling murah lan ekonomi paling apik ing kelas nalika nyedhiyakake kinerja lingkungan sing luwih apik. Pesawat kasebut dioptimalake kanggo nyedhiyakake kapabilitas nggawa kargo penghasilan luwih gedhe tinimbang 747-400, nawakake volume kargo 16 persen luwih akeh nalika njaga lawang irung sing apik. Kanthi luwih saka 340,000 jam kerja, Freighters 747-8 entuk prestasi penting karo para pelanggan. Nganti saiki, Boeing wis ngirim 49 747-8 Freighters.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.