24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Mbangun maneh transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Tingkat Penumpang isih Kurang ing Bandara Frankfurt

Draft otomatis
tokoh lalu lintas fraport
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing wulan September 2020, Bandara Frankfurt (FRA) nglayani sawetara 1.1 yuta penumpang - penurunan 82.9 persen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Lalu lintas kumulatif ing FRA sajrone periode Januari-nganti-September 2020 mudhun 70.2 persen. Panjaluk penumpang sing murah asale saka watesan perjalanan sing tetep lan kahanan sing durung mesthi kanggo rencana lelungan sawise pandemi Covid-19.  

Gerakan pesawat ing Bandara Frankfurt mudhun 63.7 persen ing taun dadi 16,940 lepas landas lan pendaratan ing wulan September 2020. Bobot lepas landas maksimum (MTOWs) dikontrak 61.7 persen dadi udakara 1.1 yuta metrik ton. Input kargo, ngemot pesawat udara lan pos udara, dicelupake mung 5.0 persen taun-taun dadi 165,967 metrik ton - sanajan ora duwe kapasitas muatan weteng (diangkut ing pesawat penumpang). 

Bandara-bandara Fraport's Group ing saindenging jagad uga terus kena pandemi Covid-19, sanajan beda-beda. Nalika sawetara bandara ing portofolio internasional Fraport entuk bathi nalika lalu lintas preinan, sing liyane isih kena larangan lelungan sajrone wulan nglaporake.

Bandara Ljubljana (LJU) ing Slovenia nampani 21,686 penumpang ing wulan September 2020, mudhun 87.4 persen saben taun. Ing Brasil, bandara Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA) nyathet penurunan lalu lintas gabungan 68.0 persen dadi 402,427 penumpang. Ing Bandara Lima (LIM) Peru, lalu lintas ambruk nganti 92.1 persen dadi 158,786 penumpang amarga akeh watesan lalu lintas udara internasional.

14 bandara regional Yunani ing Fraport nglayani udakara 1.7 yuta penumpang ing wulan September 2020, nuduhake penurunan 61.3 persen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Bandara-lintang Bulgaria Twin Star ing Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) nyumurupi gabungan lalu lintas dadi 75.6 persen dadi 171,690 penumpang.

Bandara Antalya (AYT) ing Turki nampa udakara 2.3 yuta penumpang - nyuda 53.4 persen. Lalu lintas ing Bandara Pulkovo (LED) ing St. Petersburg, Rusia, nyusut 29.1 persen dadi udakara 1.4 yuta penumpang. Kanthi udakara 3.6 yuta penumpang sing kacathet ing wulan September 2020, Bandara Xi'an China (XIY) njaga jalur pamulihan - lan banjur nyuda tingkat penurunan dadi mung 9.5 persen taun-taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.