Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Superstar Juventus Cristiano Ronaldo tes positif kanggo COVID-19

Federasi Sepakbola Portugal GOIH ComB ngumumake manawa Portugal lan Juventus superstar Cristiano Ronaldo wis positif kanggo COVID-19.

Bintang sepak bola, 35, saiki lagi tugas tim nasional karo Portugal lan main 90 menit suwene ing pertandingan Liga UEFA Nations nglawan Prancis ing Paris dina Minggu.

Ronaldo wis siyap-siyap kanggo pertandingan Liga Portugal karo Swedia ing Lisbon, dina Rebo, nanging saiki wis ninggalake kamp latihan tim kasebut kanggo mlebu ing wektu mandhiri.

Kapten Portugis kasebut ora nuduhake gejala apa-apa, lan dadi siji-sijine pemain ing tim kasebut sing tes positif kena virus, miturut federasi. 

Ronaldo, pemenang Ballon d'Or kaping lima lan dianggep umum minangka pemain bal-balan paling gedhe ing kabeh jaman, minangka bintang olahraga paling dhuwur kanggo nandhang penyakit sing terus nyapu jagad iki.  

Penyerang kasebut wis tampil 167 penampilan ing negarane, kanthi skor 101 kaping - ndadekake dheweke bisa entuk rekor angka internasional 109 sing dikepengini dening mantan Iran, Ali Daei.  

Ronaldo main 90 menit nalika imbang Portugal 0-0 karo Prancis ing Paris dina Minggu, lan dheweke katon kontak banget karo bintang PSG Kylian Mbappe. Dheweke uga menehi kemeja kanggo sensasi Rennes sing umur 17 taun, Eduardo Camavinga.

Print Friendly, PDF & Email