Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Hong Kong Nggawe Protokol Kebersihan

Pariwisata Hong Kong Nggawe Protokol Kebersihan
Papan Pariwisata Hong Kong

The Papan Pariwisata Hong Kong (HKTB) ngumumake dina iki ngluncurake protokol kebersihan COVID-19 standarisasi kanthi kemitraan karo Agensi Jaminan Mutu Hong Kong (HKQAA), salah sawijining lembaga penilaian kesesuaian utama ing wilayah kasebut, nyedhiyakake pedoman gabungan babagan langkah-langkah kebersihan lan anti-epidemi kanggo industri pariwisata.

Nalika industri pariwisata lan sektor sing gegandhengan wis nindakake macem-macem langkah kanggo ningkatake standar kebersihan lan anti-epidemi, protokol standar bisa mbantu masarakat gampang ngenali bisnis kanthi langkah-langkah kasebut lan nyebar pesen marang para pengunjung manawa kabeh sektor ing Hong Kong wis setya kanggo njaga kebersihan lan keamanan tingkat tinggi.

Ing luwih saka 1,800 bisnis lan toko sing wis ngucapake minat adaptasi protokol anyar, para pelanggan bakal gampang ngerti lan ngerti langkah-langkah sing ana ing sektor-sektor pariwisata lan nambah kapercayan pengunjung ing Hong Kong nalika ditrapake maneh. lelungan. Kanggo ngatasi beban finansial, HKTB uga bakal sponsor dana aplikasi kanggo bisnis sing mumpuni.

Mimpin Way

Pariwisata Hong Kong Nggawe Protokol Kebersihan
Hong Kong minangka langkah utama kanggo ningkatake tingkat kebersihan lan keamanan wiwit wabah COVID-19 pisanan diwiwiti karo sektor publik, warga negara, lan bisnis sing kerja tanpa lelah kanggo promosi jarak sosial, topeng praupan wajib, sanitasi tangan biasa, lan pamriksan suhu.

Hong Kong minangka cara utama kanggo ngenalake langkah-langkah anti-virus wiwit wiwitan wabah COVID-19, karo warga lan bisnis sing makarya bebarengan nggunakake sawetara langkah-langkah kebersihan paling ketat ing donya. Bisnis ing sektor pariwisata aktif banget kanggo ngetrapake langkah-langkah kebersihan sing didhukung dening teknologi pembersih maju ing operasional saben dinane.

"Pandemi COVID-19 ngasilake normal anyar ing lanskap pariwisata, lan kesehatan lan keselamatan masarakat dadi prioritas para pengunjung," ujare Dr. YK Pang, Ketua HKTB.

"Akeh organisasi wisata lan pariwisata internasional sing wis ngetrapake pedoman kebersihan lan anti-epidemi, lan standardisasi langkah-langkah kebersihan kanggo saben sektor bisa nyebar menyang pengunjung pesen manawa Hong Kong ngurmati komitmene kanggo kebersihan lan keamanan."

Protokol kasebut bakal kalebu pusat perbelanjaan, hotel, obyek wisata, restoran, toko eceran, perusahaan pelatih, agensi perjalanan, MICE (Rapat, Insentif, Konvensi lan Pameran) ajang lan liya-liyane. Bisnis lan outlet sing melu kudu tundhuk karo seri langkah-langkah kebersihan lan anti-epidemi (pirsani Apendiks). Sawise lulus pambiji, rincian bisnis lan toko bakal diunggah menyang situs web khusus HKQAA. Bisnis lan toko bisa nampilake logo sing ditunjuk kanggo pangenalan kanggo nuduhake komitmen marang protokol kasebut. HKQAA bakal nindakake kunjungan acak kanggo inspeksi terus.

Mromosiaken Praktik Paling Apik

Pariwisata Hong Kong Nggawe Protokol Kebersihan
Sawise lulus pambiji, bisnis lan toko bisa nampilake logo sing ditunjuk ing papane kanggo nuduhake komitmen kanggo protokol higienis lan anti-epidemi.

"Sajrone pangembangan protokol standar, HKQAA nyebut pedoman Pusat Perlindungan Kesehatan lan Departemen Kesehatan lan Lingkungan Lingkungan," ujare Ir CS Ho, Ketua HKQAA. "Kita ngarahake promosi praktik paling apik kanggo langkah-langkah kebersihan lan anti-pandemi ing sektor-sektor pariwisata lan ngakoni usahane kanggo nglawan pandemi kasebut liwat verifikasi pihak katelu sing profesional lan ora bias, saengga bisa ngasilake kapercayan masarakat babagan konsumsi lan lelungan ing omah. ”

Badan Jaminan Mutu Hong Kong wis njupuk referensi saka pedoman sing digawe dening Pusat Perlindhungan Kesehatan Departemen Kesehatan lan Panganan lan Lingkungan Kebersihan Lingkungan. Langkah kasebut dikembangake miturut prosedur operasional saben sektor sawise konsultasi karo perdagangan.

Nggarap Together

Inisiatif iki bakal diluncurake ing rong tahap. Mbukak aplikasi diwiwiti tanggal 8 Oktober kanthi fase pertama kalebu sektor sing gegandhengan karo pariwisata kalebu hotel, pusat perbelanjaan, atraksi turis, operator tur mlebu, lan pengecer lan restoran ing Skema Layanan Pariwisata Mutu (QTS). Kanggo mbantu bisnis ing perdagangan ing wektu sing angel iki, HKTB bakal menehi sponsor kabeh aplikasi kanggo bisnis sing nduweni kualifikasi. Tahap sabanjure bakal ditambah menyang perusahaan pelatih lintas batas, perusahaan pelatih tur, rapat, perjalanan insentif, venue konvensi lan pameran (MICE) lan pengecer lan restoran liyane.

HKTB saiki lagi kerja bareng karo Pamrentah Hong Kong SAR lan industri pariwisata kanggo nyiapake resume lelungan menyang Hong Kong lan tujuane supaya para tamu bali kanthi macem-macem pengalaman sing apik lan tawaran sing apik.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.