News

Turkish Airlines dadi sponsor judhul Liga Basket Jepang

YRLAaa
YRLAaa
ditulis dening editor

Turkish Airlines wis setuju dadi sponsor judhul Liga Basket Basket Profesional Jepang, Liga BJ-League.

Print Friendly, PDF & Email

Turkish Airlines wis setuju dadi sponsor judhul Liga Basket Basket Profesional Jepang, Liga BJ-League.

Turkish Airlines mutusake ndhukung liga kasebut sejajar karo pentinge pasar Jepang lan nemokake alasan umum karo wong Jepang. Turkish Airlines bakal katon banget amarga katon logo ing kabeh pertandingan. Bebarengan karo sponsor jeneng liga profesional, Turkish Airlines dadi sponsor judhul kanggo kabeh liga liyane sing diatur dening Federasi Basket Jepang kayata All-Star Game, Playoffs, lan Final.

This important collaboration, which will last 2 years, including 2014-2016 seasons, has started with a signing ceremony that took place in Tokyo yesterday. A new composite logo has been unveiled and at the end of the ceremony Turkish Airlines model airplanes were presented to each Japanese basketball player.

Sawise dadi sponsor tim sepak bola penting ing Jepang, Omiya Ardija lan Cerezo Osaka, Turkish Airlines wiwit ndhukung area olahraga anyar lan njupuk langkah penting ing basket. Turkish Airlines minangka sponsor judhul kanggo Euroleague, kanthi kesepakatan tetep digawe nganti taun 2020. Sawise basket Eropa, Turkish Airlines nyumbang kanggo pangenalan bola basket Jepang ing saindenging jagad kanthi dadi sponsor jeneng pertama Liga BJ. Uga ana macem-macem proyek sing direncanakake ing antarane rong liga sing bakal nggawe pengaruh media gedhe ing saindenging jagad.

Kajaba dadi perusahaan paling gedhe sing dadi afiliasi karo liga sing nduwe tim ing 22 prefektur Jepang ing 47 lan mlebu musim kaping 10 sing diwiwiti tanggal 4 Oktober, Turkish Airlines bakal katon ing klambi saben tim kanthi logo sing bakal menehi kontribusi gedhe babagan kesadaran merek.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.