Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Belize Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Jerman Warta Pamrentah Health Indonesia Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Senegal Pariwisata News Wire Plancongan USA

AS, Jerman, Belize, Indonesia, Senegal dadi tuan rumah KTT COVID-19 global anyar

AS, Jerman, Belize, Indonesia, Senegal dadi tuan rumah KTT COVID-19 global anyar
AS, Jerman, Belize, Indonesia, Senegal dadi tuan rumah KTT COVID-19 global anyar
ditulis dening Harry Johnson

Nalika pandemik COVID-19 global wis ditolak saka berita utama dening agresi Rusia ing Ukraina ing sawetara wulan kepungkur, Administrasi Biden dina iki ngumumake manawa KTT COVID-19 global kaping pindho bakal dianakake dening AS, Jerman, Belize, Indonesia lan Senegal wulan ngarep. .

Miturut Gedung Putih, konferensi dibutuhake kanggo "nggawa solusi kanggo vaksinasi donya, nylametake nyawa saiki, lan mbangun keamanan kesehatan sing luwih apik."

KTT virtual bakal njupuk Panggonan ing Mei 12. Belize, minangka ketua Komunitas Karibia; Jerman, nyekel Kepresidenan G7; Indonesia, nyekel Kepresidenan G20; lan Senegal minangka Ketua Uni Afrika, bakal dadi tuan rumah acara kasebut.

Presiden AS Joe Biden dadi tuan rumah puncak sing padha ing wulan September, ing ngendi dheweke ngajak para pimpinan jagad supaya bisa nggayuh tujuan WHO kanggo vaksinasi 70% saka populasi jagad.

"Muncul lan panyebaran varian anyar, kaya Omicron, wis nambah kabutuhan strategi kanggo ngontrol COVID-19 ing saindenging jagad," waca pratelan saka Gedung Putih. 

"Bebarengan, kita bisa nyuda dampak saka Covid-19 lan nglindhungi wong sing duwe risiko paling dhuwur kanthi vaksinasi, tes, lan perawatan, tumindak kanggo nyuda gangguan ing layanan kesehatan rutin, lan liwat dhukungan kanggo mekanisme multilateral ACT-Accelerator," sing terakhir. referensi kanggo a Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) program kanggo mbiayai vaksin lan perawatan.

Nalika udakara 64% pedunung ing saindenging jagad wis nampa paling ora siji dosis vaksin COVID-19, miturut data WHO, penyakit kasebut isih kena infeksi jumlah wong sajrone musim dingin, amarga varian Omicron virus sing luwih entheng lan luwih tahan vaksin. nyebar tanpa wates.

Saiki, kanthi watesan sing ditindakake ing pirang-pirang negara, mung China sing isih ngetrapake kunci sing angel kanggo ngemot wabah sing relatif cilik. 

Pamrentahan Biden nganggep puncak perlu kanggo "nembak" lan ngunggahake "pembiayaan lestari kanggo kesiapan pandemi, keamanan kesehatan, lan sistem kesehatan."

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...