Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Adventure Asosiasi Warta Breaking Travel News Olahraga Pariwisata Inggris

Acara Tema Dina Wisata Gunung Internasional 2022 Dibukak Online

ditulis dening Dmytro Makarov

 Kegiatan Dina Wisata Gunung Internasional diwiwiti kanthi online tanggal 27thMei lan terus nganti 29th Mei. Iki ditugasake dening International Mountain Tourism Alliance (IMTA).

Acara kasebut dianakake ing lan offline ing saindenging jagad. Fokus ing konsep "bangun maneh pariwisata pasca-pandemi", "miwiti maneh gaya urip sehat" lan "nyambungake maneh dialog antar-benua", nampilake tema "Pariwisata Gunung Nggawe Urip Sehat lan Pertukaran Budaya".

Acara kasebut didhukung dening Dewan Pariwisata lan Perjalanan Dunia (WTTC) lan International Nordic Walking Federation (INWA). Pimpinan Kamentrian Kebudayaan lan Pariwisata Republik Rakyat China, Wakil Ketua Shao Qiwei-IMTA, Lu Yongzheng-anggota Komite Tetap Komite Provinsi Guizhou CPC lan kepala Departemen Publisitas Komite Provinsi Guizhou CPC, Dheweke Yafei- Sekretaris Jenderal IMTA, Maribel Rodriguez-WTTC Wakil Presiden Senior, Keanggotaan & Komersial, Presiden AkiKarihtala-INWA, Duta Besar Georgia kanggo China, Wakil Kepala Misi Kedutaan Besar Israel ing China nuduhake obrolan lan pengalaman sing konstruktif.

Kajaba iku, acara kasebut nyambungake anggota IMTA, lembaga lan agensi tujuan, perusahaan, lan ahli ing limang bawana. Delegasi lan tamu saka luwih saka 30 negara nindakake interaksi awan multi-dimensi, multi-level lan macem-macem ing tema lan telung topik utama kanggo ngrembug, mbangun lan nuduhake masa depan pariwisata gunung sing cerah.

Acara kasebut dianyari bebarengan ing Facebook lan YouTube uga ing platform Cina kayata Cultural Tourism China APP, Weibo resmi Pariwisata Budaya China, Tencent, lan Baidu. Muter maneh acara kasebut bisa ditemokake liwat akun Discovery China ing platform media sosial. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...