Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Afrika Kidul Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Afrika Kidul ngilangi watesan perjalanan COVID-19 kabeh

Afrika Kidul ngilangi watesan perjalanan COVID-19 kabeh
Afrika Kidul ngilangi watesan perjalanan COVID-19 kabeh
ditulis dening Harry Johnson

Pengumuman dening Departemen Kesehatan Afrika Kidul manawa watesan COVID bakal dibuwang kabeh - kanggo lelungan domestik lan internasional - minangka garis urip kanggo pariwisata ing negara kasebut. 

Saka kabeh kegiatan ekonomi utama sing kena pengaruh isolasi sing gegandhengan karo pandemi, sektor pariwisata dadi paling angel.

Pariwisata ing Afrika Kidul, pra-COVID, regane luwih saka R130 milyar, nggawe 4,5% tenaga kerja negara, lan nyumbang 3% langsung menyang PDB.

"Ing Juli 2021, mung 5,000 turis luar negeri sing ngunjungi Afrika Kidul - mung 2.6% saka jumlah sing teka ing wulan sing padha rong taun sadurunge," ujare penasihat ekonomi Dr Roelof Botha. "Kabar apik yaiku pemulihan industri pariwisata domestik kudu nggawe lemah sing ilang nalika musim semi teka."

Ketua Eksekutif GILTEDGE, Sean Kritzinger nyatakake rasa lega yen industri pariwisata bisa ngarepake rebound.

"Industri perjalanan kita durung normal," ujare. "Kita wis ditliti kanthi tliti sajrone rong taun kepungkur; kita padha ing UK Red List sing diwatesi lelungan liwat Desember taun pungkasan - lan Desember iku salah siji saka puncak mangsa internasional kita. Iki nyebabake karusakan gedhe ing industri kasebut. Aku percaya yen mbatalake peraturan kasebut, amarga wis digazet, bakal dadi dorongan gedhe kanggo pariwisata menyang Afrika Kidul lan wilayah Afrika Kidul sing luwih gedhe - wis wektune!

"Penting yen kita bali menyang normalitas pra-COVID. Saiki peraturan lan larangan wis dicabut…. Aku bungah babagan prospek. Iki menehi ganjaran gedhe kanggo pariwisata kanggo kabeh wilayah kita, "ujare.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...