Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis negara | wilayah EU Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan USA

Hybrid City Alliance gabung karo BestCities Alliance kanggo ngirim Campfire Session ing IMEX America

Hybrid City Alliance gabung karo BestCities Alliance kanggo ngirim Campfire Session ing IMEX America.
Hybrid City Alliance gabung karo BestCities Alliance kanggo ngirim Campfire Session ing IMEX America.
ditulis dening Harry Johnson

Para peserta sesi bakal sinau poin penting sing kudu dipikirake nalika ngrancang acara hibrida utawa multi hub lan uga entuk akses menyang kertas putih sing diprodhuksi dening Hybrid City Alliance, lan BestCities Global Alliance bebarengan karo IAPCO.

  • Campfire Session minangka bagéan saka pameran dagang IMEX America sing bakal dianakake ing 9 November - 11 November ing Mandalay Bay, Las Vegas.
  • Debat kasebut dituju kanggo ngasilake pangerten sing luwih jelas babagan istilah hibrida, campuran, lan acara multi hub. 
  • Sesi kasebut dhewe bakal ditindakake ing dina Selasa, 9 November saka 11:30 nganti 12:00 wektu lokal ing Inspiration Hub, booth C2009, gratis.

Hybrid City Alliance, jaringan mitra global sing nyengkuyung kolaborasi kanggo nyedhiyakake para profesional rapat kanthi akses menyang kawruh, inovasi, lan alat kanggo ngasilake acara hibrida lan multi kutha, bebarengan karo Aliansi BestCities, aliansi global 11 kutha diadegaké kanggo sabuk daya saka collaboration lan masyarakat kanggo nggawe impact positif liwat acara bisnis, introduce "Hybrid's Happening: Bebarengan kita bisa kasil melu pamirsa global" IMEX America Campfire Session.

Sesi kasebut bakal nampani rong pamicara sing bakal mbantu para rawuh kanggo ngerteni makna ing mburi acara hibrida, campuran lan multi hub - tembung-tembung sing asring digunakake ing jaman saiki:

  • Glenn Duncan, Senior VP & CMO, Ottawa Tourism Business Events, atas jenenge Hybrid City Alliance
  • Jane Cunningham, Direktur, Keterlibatan Masyarakat, Alliance Global BestCities

Hasil sinau

  • Napa kita kudu ngisin hibrida
  • Carane ngirim acara sukses
  • Krungu pengalaman, apik, ala lan ala
  • Nuduhake pengalaman sampeyan babagan hibrida kanggo mbantu wong liya

Debat kasebut dituju kanggo ngasilake pangerten sing luwih jelas babagan istilah hibrida, campuran, lan acara multi hub. Para peserta sesi bakal sinau poin-poin penting sing kudu dipikirake nalika ngrancang acara hibrida utawa multi hub lan uga entuk akses menyang kertas putih sing diprodhuksi dening Hibrid City Alliance, Lan Alliance Global BestCities magepokan karo IAPCO.

Sesi Campfire minangka bagéan saka Amerika IMEX nuduhake perdagangan sing bakal dianakaké ing 9. November - 11. November ing Mandalay Bay, Las Vegas. Sesi kasebut dhewe bakal ditindakake ing dina Selasa, 9 November saka 11:30 nganti 12:00 wektu lokal ing Inspiration Hub, booth C2009, gratis. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...