AS bakal nampa 77.7 yuta Pengunjung Internasional ing 2024

jumlah penumpang sing mlebu penerbangan internasional AS tekan 20.468 yuta, nambah 13.5% dibandhingake Januari 2023.
jumlah penumpang sing mlebu penerbangan internasional AS tekan 20.468 yuta, nambah 13.5% dibandhingake Januari 2023.
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Bakal ana lonjakan 15% ing pengunjung global menyang AS sing diantisipasi ing 2024, bebarengan karo wutah sing terus-terusan sajrone dekade liyane.

Prediksi resmi pemerintah Amerika Serikat babagan kunjungan internasional menyang Amerika Serikat wis dirilis dening Administrasi Perdagangan Internasional (ITA) dina iki.

The Administrasi Perdagangan Internasional (ITA) minangka agensi ing Departemen Perdagangan Amerika Serikat sing nyengkuyung ekspor layanan lan barang AS sing ora ana pertanian.

Ing taun 2024, Dinas Pariwisata Nasional (NTTO) ITA ngarepake jumlah pengunjung internasional menyang Amerika Serikat mundhak dadi 77.7 yuta, sing nuduhake kenaikan 15.4% 10.4 yuta dibandhingake karo 2023 yuta pengunjung ing taun 67.3. Salajengipun, proyek NTTO bilih kunjungan internasional bakal ngluwihi tingkat pra-pandemi, tekan 85.2 yuta ing 2025, ngluwihi 79.4 yuta pengunjung sing kacathet ing taun 2019.

Miturut proyeksi NTTO, Amerika Serikat samesthine bakal entuk jumlah pengunjung 91 yuta ing taun 2026, ngluwihi target limang taun National Travel and Tourism Strategy kanggo 90 yuta pengunjung internasional ing taun 2027.

"Aku bungah ngumumake manawa kita ngarepake kenaikan 15% pengunjung saka sak ndonya ing 2024 lan terus mundhak sajrone dekade liyane, sing bakal nambah industri perjalanan lan pariwisata Amerika," ujare Sekretaris Perdagangan Amerika Serikat. Gina Raimondo.

Sekretaris Perdagangan Amerika Serikat Gina Raimondo ujar manawa bakal ana kenaikan 15% ing pengunjung global sing diantisipasi ing 2024, bebarengan karo pertumbuhan sing terus-terusan sajrone dekade liyane, sing bakal nyumbang kanggo nguatake sektor perjalanan lan pariwisata Amerika.

"Wiwit wiwitan Administrasi Biden, Departemen Perdagangan wis njupuk tindakan sing penting kanggo ndhukung pemulihan industri perjalanan lan pariwisata saka tantangan ekonomi pandemi global. Ramalan 2024 iki nuduhake yen Strategi Wisata lan Wisata Nasional kita digunakake kanggo nulungi industri sing luwih adil, tahan banting, lan lestari, ningkatake pertumbuhan ekonomi ing komunitas ing saindenging negoro, lan njaga Amerika Serikat minangka tujuan nomer siji kanggo lelungan lan pariwisata.

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...