Warta Breaking Travel Pelayaran Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Amerika ngomong ya kanggo cruises

gambar duweni Alessandro Danchini saka Pixabay

Miturut informasi anyar, 96.1% wong Amerika sing ditliti ngrencanakake lelayaran ing 2 taun sabanjure.

Survei kasebut nuduhake manawa wong-wong sing ngrencanakake pelayaran ora ngenteni nganti "musim ombak" tradisional kanggo buku. Pelancong sing disurvei yaiku wong-wong sing wis nate lelungan utawa kepengin numpak kapal.

Pitakonan survey sing dijaluk yaiku:

Apa sampeyan arep numpak kapal pesiar sajrone rong taun sabanjure?

Hasile yaiku:

Ya: 96.1% 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ora: 1.1%

Ora yakin: 2.8%

"Asil saka survey iki nuduhake lelungan, sepisan maneh, kroso nyaman njelajah," ujare Meghan Walch, Direktur Produk InsureMyTrip sing nindakake survey. "Industri pelayaran entuk hit gedhe sajrone pandemi. Iku nyemangati kanggo ndeleng industri pelayaran mumbul maneh sawise sawetara taun angel.   

Paling Popular Sasi kanggo Cruise

Miturut laporan data-mimpin anyar, kang kalebu CruiseCompete, sasi paling populer kanggo numpak prau yaiku September, Oktober, November, lan Desember.  

Langsung ing Prices Cruise

Cruisers mbayar luwih kanggo preian. Peneliti nemokake rata-rata biaya perjalanan kanggo liburan pelayaran sing diasuransiake nganti saiki yaiku $6,367 - mundhak saka $5,420 ing taun 2019, sadurunge pandemi.

Kekurangan kapal pesiar?

Kanthi luwih saka 11,600 migran sing wis teka ing New York City wiwit Mei, Walikota Eric Adams wis teka munggah karo idea kanggo omah migran ing kapal pesiar. Kanthi kapal sing dikuwasani, apa iki bakal nyebabake kekurangan kapal pesiar kanggo wong Amerika sing pengin numpak kapal pesiar?

Walikota mikir ing njaba kothak amarga kutha wis mbukak 23 papan perlindungan darurat kanggo nampung para migran, akeh sing golek suaka saka Venezuela. Wiwit 2015, meh 7 yuta wis mlayu saka Venezuela amarga kerusuhan ekonomi lan politik.

Nanging sanajan akeh papan perlindungan sing mbukak, kemampuan kanggo mlebu lan omah migran wis cedhak. Kandhane Walikota, "Kaya sing wis bola-bali kasebut, iki kutha sing duwe hak kanggo papan perlindungan, lan kita bakal nindakake kewajiban."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...