Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Amerika nyuda liburan, lelungan amarga inflasi  

Amerika nyuda liburan, lelungan amarga inflasi
Amerika nyuda liburan, lelungan amarga inflasi
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi rega rata-rata bensin ing AS ngluwihi $5 saben galon, laporan babagan liburan sing dibatalake lan penurunan lelungan luang dadi berita utama

Asil survey inflasi konsumen anyar saka 600 wong diwasa, umur 18+ sing nuduhake carane wong nyetel belanja rutin lan kabiasaan lelungan amarga inflasi, dirilis dina iki.

Miturut asil survey, luwih saka 10% (10.5%) nglapurake ngilangi kabeh tuku sing ora penting lan luwih saka 70% (71.67%) ujar manawa wis nggawe paling ora sawetara owah-owahan ing kabiasaan lelungan pribadi.

Nalika sawetara konsumen wis nyuda sawetara mbuwang sing ora penting, kayata mangan metu lan lelungan sing ora perlu, liyane nglaporake owah-owahan sing luwih drastis kayata ora mangan, ngirit banyu, lan ngilangi daging saka diet.

Wong saiki ngalami tekanan finansial sing akeh banget. Sayange, iki ora nggumunake sawise Departemen Tenaga Kerja nglaporake awal wulan iki yen Indeks Harga Konsumen Amerika Serikat (CPI) tekan dhuwur 40 taun ing Mei.

Nalika ditakoni babagan kenaikan rega ing produk utawa layanan sing dituku kanthi rutin sing paling nglarani konsumen, bensin, sembako, lan sandhangan minangka barang sing paling kerep disebutake. Luwih saka 50% (53.33%) ujar manawa saiki mbuwang antarane $ 101 - $ 500 luwih saben wulan kanggo sembako.

Kanthi rega rata-rata bensin ing AS ngluwihi $ 5 saben galon kanggo pisanan, laporan babagan liburan sing dibatalake lan penurunan lelungan luang wis wiwit dadi berita utama. Miturut asil survey, 32% pembalap saiki mbuwang antarane $101 - $250 luwih saben wulan kanggo bensin, kanthi 13.5% nglaporake kenaikan biaya bahan bakar saben wulan antarane $251 - $500.

Saliyane bensin, sembako, lan sandhangan, responden nyebutake produk bayi, daging, keperluan, barang-barang rumah tangga, susu, lan alkohol minangka tambahan paling akeh kanggo tagihan saben wulan.  

"Minangka bankir, iku penting sing kita miyak iki TCTerms pain financial kanggo konsumen minangka hubungane karo inflasi," ngandika Anthony Labozzetta, Presiden lan CEO, Provident Bank. "Kaya karo pandhemen, iki wektu kanggo institusi finansial maju lan kerja bareng karo para pelanggan babagan cara paling apik kanggo mbantu dheweke ngliwati jaman sing angel iki." 

Nalika ditakoni apa pangaturan sing wis ditindakake kanggo rencana lelungan lan kabiasaan nyopir amarga mundhake biaya bensin, akeh sing nglaporake nyuda utawa ngilangi lelungan sing ora perlu kanthi mbatalake preian taunan, jarang ngunjungi kulawarga, utawa nggabungake acara-acara sing perlu kaya blanja lan janjian karo dokter. siji trip. Tema umum ing antarane tanggapan kasebut kalebu mbuwang kendharaan kanggo mlaku-mlaku utawa nunggang sepedha, nambah panggunaan transportasi umum, lan dagang ing kendharaan lawas kanggo kendaraan sing luwih irit bahan bakar.

Temuan Survei Tambahan: 

  • Saklawasé setengah (46.33%) saka responden survey kacarita nggunakake kertu kredit rada luwih utawa luwih kerep ing tuku rutin dibandhingake taun kepungkur.
  • Saka 600 wong diwasa sing ngrampungake survey kasebut, kira-kira 41% (41.17%) ujar yen dheweke kurang nyumbang kanggo tabungan. Saka klompok kasebut, kira-kira 38% (38.46%) dilaporake duwe kurang saka $1,000 ing akun tabungan pribadi.
  • Sanajan perjuangan saiki, luwih saka setengah (57.83%) ujar manawa dheweke yakin bakal luwih apik ing taun ngarep.

Kepiye konsumen ngirit belanja pribadi:

  • Mungkasi rokok.
  • Blanja ing toko diskon lan ngalih menyang barang merek umum / toko.
  • Njupuk "pekerjaan aneh" kanggo penghasilan tambahan.
  • Nyebar kunjungan menyang salon.
  • Nyiyapake kopi ing omah.

Kepiye konsumen ngirit lelungan pribadi:

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...