Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Ukuran Pasar Perawatan Ankylosing Spondylitis, Nuduhake, Analisis Industri lan Kesempatan Pasar Miturut 2026

Miturut laporan FMI, pilihan kanggo perawatan kalebu obat anti-rematik (methotrexate), obat anti-inflamasi nonsteroid (naproxen, ibuprofen, celecoxib, meloxicam, lan diclofenac), biologics (certolizumab pegol, secukinumab, infliximab), lan biosimilar.

Entuk Salinan Contoh Laporan: 

https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12345

Lanskap Pasar Perawatan Ankylosing Spondylitis

Pamuter utama ing pasar ankylosing spondylitis kalebu Wyeth, Mitsubishi Tanabe, Schering-Plough, Takeda, Novartis AG, Amgen, Centocor, Abbott, Eisai, lan Pfizer.

Miturut Oxford University Press, udakara 1% saka populasi AS, 1.3-1.56 Mn populasi Eropa, lan 4.63-4.98 Mn populasi ing Asia Pasifik kena pengaruh ankylosing spondylitis. Kajaba iku, pasar nyekseni investasi gedhe ing bagean riset kanggo nggawe formulasi anyar.

Parameter pertumbuhan anorganik uga menehi kontribusi gedhe kanggo tuwuhing pasar perawatan ankylosing spondylitis. Contone - Novartis AG, ing Jan 2019, mlebu kolaborasi karo TrialSpark kanthi tujuan nambah akses pasien menyang uji klinis. Garis wektu enrollment samesthine bakal nyepetake, saéngga nyepetake pangembangan terapi novel.

Ing Oktober 2019, Komisi Eropa nyetujoni Cosentyx kanggo nambani spondyloarthritis aksial non-radiografi. Langkah sabanjure kalebu pengajuan aplikasi nganyari label menyang US FDA lan persetujuan kirim, pasar samesthine bakal tuwuh kanthi signifikan.

"Perjanjian" minangka strategi liyane sing digunakake. Contone - Izana Bioscience, ing Desember 2017, mlebu perjanjian lisensi global karo Takeda Pharmaceutical Company kanggo manufaktur, komersialisasi, lan ngembangake Namilumab kanggo ngobati ankylosing spondylitis.

Uga, Zydus Cadila, ing Nov 2017, ngluncurake biosimilar Adalimumab ing India. Wis digunakake kanggo ngobati ankylosing spondylitis, rheumatoid arthritis, arthritis idiopatik remaja.

Inisiatif kaya iki wis menehi dorongan menyang pasar ankylosing spondylitis lan status quo bakal tetep padha ing jaman ramalan.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12345

Takeaways Key saka Ankylosing Spondylitis Treatment Market Study

  • Obat anti-inflamasi nonsteroid mimpin pasar amarga dianggep minangka baris pertama perawatan kanggo ankylosing spondylitis
  • Rute administrasi lisan nduwe pangsa pasar paling gedhe amarga kesederhanaan konsumsi.
  • Miturut klompok umur, "wong diwasa" nyumbang kanggo mayoritas penghasilan amarga ankylosing spondylitis biasane diwiwiti nalika diwasa.
  • Amerika Utara, sing dipimpin AS, nduwe pangsa pasar paling dhuwur amarga infrastruktur kesehatan sing mapan, kedadeyan spondylitis ankylosing, lan inovasi ing industri farmasi.

Takon Pitakonan Sampeyan Babagan Laporan Iki: 

https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-12345

Pengin luwih Wawasan?

Pasar perawatan spondylitis ankylosing global dijlentrehake adhedhasar kelas obat (Obat Anti-inflamasi Nonsteroid, Obat Anti-inflamasi, Obat Imunosupresif, Pamblokir TNF, Inhibitor JAK, Steroid, Biologics, lan Liyane), rute administrasi (parenteral, lisan). ), aplikasi (Dewasa, remaja), lan geografi (Amerika Utara, Amerika Latin, Eropa, Asia Timur, Asia Kidul, Oseania, MEA).

Segmen Kunci

Kelas Narkoba

  • Obat Anti Inflamasi Nonsteroid
  • Obat anti-inflamasi
  • Obat Immunosuppressive
  • Pamblokir TNF
  • Inhibitor JAK
  • Steroid
  • Biologics
  • Others

Rute Administrasi

aplikasi

Wilayah

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Wétan
  • Asia South
  • Oceania
  • Timur Tengah lan Afrika

Babagan Insight Market Market (FMI)
Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal nyengkuyung tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:

Wawasan Pasar Mbesuk
Unit No: 1602-006, Jumeirah Bay 2, Plot No: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...