Warta Breaking Travel negara | wilayah budaya News Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Apa sampeyan siap lelungan? Butuh Kosmetik?

gambar duweni saka E. Garely

Riset nuduhake yen rata-rata Amerika mbuwang antarane $ 213- $ 244 saben wulan kanggo kosmetik, kalebu dandanan perjalanan.

Dhuwit Dhuwit Dhuwit

Industri kosmetik global regane $ 380.2 milyar.

Apa Kaendahan?

Kita bisa uga pengin dadi ayu, nanging apa kaendahan?

Pasinaon wis nemtokake manawa "kaendahan" ora ana ing mripate sing ndeleng. Ing kasunyatan, kaendahan ditemtokake dening budaya. Coba manawa ing sawetara negara Timur Tengah meh kabeh bagean awak wanita didhelikake, ninggalake celah ing kain kanggo sesanti; ing budaya liya, wanita dianggep ayu kanthi mung kain sing paling cilik sing nutupi bagean awak sing dipilih kanthi teliti.

Ing sawetara budaya, pasuryan wanita dianggep luwih atraktif sawise aplikasi lapisan mripat, lambe lan lambe. dandanan lengkap dene bangsa liya manggih wanita ayu tanpa paesan utawa werna babar pisan.

Ing Kulon, pindai cepet saka majalah Vogue utawa Glamour menehi wawasan babagan nilai-nilai budaya Amerika sing terus fokus ing estetika wanita sing dhuwur lan langsing kanthi payudara gedhe lan fitur alus sing digabungake karo pinggul cilik lan bokong cilik. Sanajan ana akeh upaya hubungan masyarakat kanggo nyengkuyung profil awak sing luwih realistis lan luwih sehat, wanita isih kumpul menyang dokter, toko, lan gym kanggo nggedhekake payudara, nambah bra, cinchers pinggul, lan lengen lan intine sing luwih ramping.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing Amerika, kulit tan iku seng di pengeni supaya kita Strip mudhun kanggo meh ora ana lan wis awak kita semprotan dicet lan contoured utawa panggangan ing srengenge unrelenting kanggo njaluk cemlorot. Dibandhingake, wanita Asia pengin kulit krim lan wanita Jepang nganggo lengen dawa lan topi kanggo njaga srengenge saka kulit.

Wanita sing dianggep ayu ing Amerika Kidul ditampilake kanthi dodo gedhe, sikil sing luwih kenthel, luwih otot, lan pinggul kanthi fokus sing signifikan ing bokong. Kanggo nggayuh tujuan sing dimuliakake, wanita menyang dokter bedah plastik kanggo nambah payudara lan bokong.

Ing Korea, wong wadon dianggep ayu yen kulite katon kaya boneka porselen (waca sing ora katon alami) lan kulit pucet digandhengake karo awet enom. Tandha pisanan tuwa ing wanita Asia yaiku pigmentasi kulit, ora keriput lan wanita nggunakake produk kecantikan kanthi agen pemutih supaya katon entheng lan awet.

Konsumen kecantikan Korea seneng karo kulit sing embun lan cerah kanthi tekstur, nanging alis alami. Tren kaendahan condong menyang eyeshadow sing lembut lan warna bumi lan lambe alami kanthi warna sing entheng. Mripate amba uga dikarepake lan saben taun ewu wong enom nglakoni operasi kelopak mata kaping pindho supaya mripate katon luwih gedhe.

Iki wis nyebabake kepinginan wanita ing saindenging jagad nalika mbukak perawatan kulit lan topeng rai Korea supaya bisa dadi model wanita Korea lan nglawan penuaan nalika entuk kulit sing sampurna.

Wanita ing India dipengaruhi dening cita-cita Barat lan saiki ana ing tekanan kanggo ngenthengake kulit lan langsing supaya luwih cedhak karo cita-cita Barat; sawetara mikir yen kepinginan kanggo cocog adhedhasar sajarah kolonisasi.

Salah siji fitur pinunjul saka wong wadon India iku dheweke mikir rambute lustrous lan Western wanita cepet mundhut lenga klapa ing upaya kanggo entuk mane wadon Indian. Rambute ireng dawa mengkilat, mripat sing bentuke almond, lambe alami, alis peteng, bulu mata sing kandel, lan irung mancung sing lurus padha karo kaendahan ing India. Kulit putih lan aktor/aktris Bollywood nyengkuyung produk kecantikan sing ngandhut agen pemutih sing njanjeni kulit sing luwih cerah.

Ing Selandia Anyar, wong Maori nemokake tato pasuryan sing ayu, utamane tandha-tandha berbentuk swirly sing diarani Ta Moko kanthi preferensi tato ing dagu lan lambe.

Dhuwit BIG IN BEAUTY

Plastik Surgery

Bedah Plastik wis dadi operasi kosmetik paling populer nomer telu ing saindenging jagad. Ing taun 2020, Amerika Serikat ndhaptar jumlah prosedur kosmetik global paling dhuwur kanthi meh 4 yuta operasi. Jumlah prosedur kosmetik bedah lan non-bedah tambah akeh sajrone 10 taun kepungkur saka 1.6 yuta prosedur ing taun 1997 dadi luwih saka 5.5 yuta ing taun 2020. Operasi nonsurgical nggambarake meh telung perempat saka kabeh prosedur.

Amerika Serikat duwe luwih saka 7000 dokter bedah plastik sing kadhaptar, dene Brazil, ing posisi nomer loro, nyathet 5,843 spesialis ing lapangan (2020). Ing AS, Beverly Hills ana ing ndhuwur dhaptar kutha kanthi dokter bedah plastik paling akeh per kapita karo Beverly Hills lan Los Angeles, California, diselehake ing sangisore payung sing padha nalika nimbang ahli bedah plastik. Ing wilayah Beverly Hills enem mil, paling ora ana 72 ahli bedah kosmetik.

Ing Brazil lan wilayah liyane ing Amérika Kidul, dadi atraktif katon minangka wigati kanggo njaluk proyek lan golek partner.

Kaendahan minangka bagian inti saka budaya sing operasi plastik gratis utawa murah ing rumah sakit umum. Kepinginan dadi ayu iki ndadekake Brazil dadi negara paling populer nomer loro kanggo operasi plastik kanthi luwih saka 2.5 yuta prosedur sing ditindakake ing taun 2016.

Operasi plastik sing paling populer yaiku liposuction diikuti karo pembesaran payudara, abdominoplasty (tummy tuck), lan angkat payudara. Wanita Brasil ana ing tekanan kanggo duwe awak sing sampurna sing bisa dipamerake ing bikini. Wanita malah duwe liposuction ing driji sikil kanggo nguber gambar tanpa cacat.

Secara total, Amerika Serikat lan Brasil nyathet 28.4% kabeh prosedur kosmetik (bedah lan non-bedah) ing donya (2018), diikuti Meksiko lan Jerman. Prosedur sing dominan kalebu toksin Botulinum tipe A, Pengisi Tisu Lembut, Laser Skin Resurfacing, Chemical Peel, lan Lampu Pulsed Intense.

Tuku Kaendahan ing Kothak, lan Tabung

Ing taun 1990-an, merek kecantikan duwe kontrol lengkap babagan definisi kaendahan. Riset dening Mintel nemokake manawa industri kecantikan saya ganti. Priya lan wanita ngisin-isini kekurangane lan ngontrol carane nemtokake kaendahan minangka individu. Gerakan positif awak saya mundhak, sanajan isih ana tekanan kanggo nggayuh sosok sing sampurna. Kardashians wis nyetel bar dhuwur kanggo bangkekan cilik, kurva voluptuous, lan pinggul lengkap - kaendahan sing bisa uga ora bisa digayuh kanggo umume wanita tanpa prosedur medis kosmetik.

Bisa uga kaget, nanging wilayah Asia Pasifik duwe pangsa pasar industri kecantikan paling gedhe (46%), diikuti dening Amerika Utara (24%) lan Eropa Kulon (18%). Sacara geografis, Asia Pasifik lan Amerika Utara ndominasi, nyathet luwih saka 70% saka total ukuran pasar gabungan.

Sadurunge COVID, umume kosmetik dituku ing toko khusus bata / mortir uga departemen lan toko obat. COVID ngganti blanja, lan dodolan pindhah menyang tuku online lan dijangkepi 48% saka total pasar ing taun 2023.

Tren kasebut diwiwiti ing taun 2020, nanging, COVID nyepetake ngalih menyang saluran distribusi / tuku online.

Amarga tutup salon, tuku produk kecantikan DIY akeh sing dikarepake, kalebu kulit, topeng, lan waxing kit. Saiki, konsumen waspada nggunakake produk kanthi bahan kimia sing atos, lan kosmetik alami diprakirakake bakal mundhak dadi $54B ing taun 2027. Produk sing disenengi iku bebas kekejeman, alami, lan dirancang/diprodhuksi kanthi kelestarian minangka tujuan.

Inklusivitas wis dadi penting banget kanggo konsumen lan kanggo nanggepi, perusahaan kayata findation.com nampilake panemu produk ing situs web sing ngidini pengunjung situs milih saka macem-macem produsen lan nuansa dhasar.

Konsumen entuk informasi babagan apa sing bakal dipakai lan cara nganggo saka penerbit online (yaiku, Allure, Good Housekeeping) lan situs informasi tinimbang merek kecantikan lan pengecer. Penerbit njupuk kapentingan konsumen kanthi nyedhiyakake konten sing nduweni nilai dhuwur sing relevan lan nduweni standar editorial sing ketat sing menehi saran pakar, kalebu review, informasi produk rambut, lan tutorial dandanan.

Ing panelusuran organik, merek kecantikan kayata Estee Lauder, L'Oréal, Glossier, lan Clinique meh kosong ing eter telusuran organik non-merek ing perawatan kulit, dandanan, lan perawatan rambut amarga ora duwe strategi SEO lan konten sing dawa. kanggo saingan kanthi efektif ing ruang Google.

Sephora lan Ulta tampil apik nanging isih ketinggalan akeh penerbit, blog, lan situs web sing gegandhengan karo kesehatan

Nalika dominasi Amazon ing eCommerce SEO diwenehake, ing macem-macem pasar kecantikan, dheweke ora sumunar banget. Ing pitakon perawatan kulit, Amazon peringkat 8 ing pangsa pasar organik.

Ing dandanan, rangking rada luwih apik ing posisi 5th; Nanging, ing perawatan rambut, peringkat nomer 2.

Gambar duweni saka shopriotbeauty.com

Pasar Afrika Amerika

Ana luwih saka 41 yuta wong Afrika-Amerika ing AS. Segmen pasar iki mbuwang luwih saka $ 6.6 milyar kanggo kaendahan ing taun 2021 sing makili 11.1% saka total pasar kecantikan AS, rada ketinggalan ing 12.4% perwakilan Ireng ing total populasi AS. Pembeli Afrika Amerika makili 86% saka pasar kaendahan etnis (2017) ngasilake $54 yuta ing dodolan lan grup iki mbuwang $1.2 triliun kanggo kaendahan lan kosmetik saben taun.

Konsumen ireng uga mbuwang $ 127 yuta kanggo produk dandan lan $ 465 yuta kanggo produk perawatan kulit.

Konsumen ireng luwih seneng merek kecantikan Ireng lan 2.2 kaping kamungkinan kanggo nyimpulake manawa produk saka merek kasebut bakal bisa digunakake. Sayange, mung 4-7% merek kecantikan sing digawa dening toko khusus, toko obat, toko kelontong, lan departemen toko nawakake merek Ireng.

Merek ireng ing industri kecantikan ngasilake rata-rata $ 13 yuta ing modal usaha, kurang saka $ 20 yuta sing diklumpukake merek non-Ireng sanajan penghasilan rata-rata merek Ireng 89 kaping luwih dhuwur tinimbang merek kecantikan non-Ireng. periode padha.

Ngatasi ketimpangan ras ing industri kecantikan minangka kesempatan $ 2.6 milyar lan bisa dadi kahanan sing menang-menang kanggo para pembeli, pengusaha, omah kecantikan gedhe, pengecer, lan investor.

Dhuwit Dhiskusi Beauty

Sanajan sawetara riset nuduhake negara kasebut ana ing resesi, ruang kaendahan sejatine berkembang nggawe apa sing diarani "efek lipstik". Konsumen aktif entuk produk sing bakal narik kawigaten "pasangan". Ing panaliten sing menehi rating daya tarik, pasuryan kanthi dandanan lengkap dianggep luwih apik tinimbang sing tanpa dandanan utawa kurang dandanan.

Wanita kanthi dandanan dianggep luwih sehat, luwih percaya diri, lan luwih sukses kanthi profesional dening peserta lanang lan wadon.

Pasar dandanan mata global regane $ 15.6 milyar ing 2021 kanthi samesthine bakal nambah $ 1.4 milyar ing taun 2027. Pemain utama ing segmen industri iki kalebu Estee Lauder, Shiseido, lan Revlon.

Ukuran pasar eyeliner ing taun 2020 yaiku $ 3,770.9 yuta kanthi ramalan mundhak dadi $ 4,296.9 yuta ing taun 2027 kanthi kenaikan signifikan ing produk organik vegan, bebas kekejeman, sing aman kanggo kulit.

Pemain pasar utama kalebu L'Oréal Paris, Estee Lauder, P&G, LVMH, lan Shiseido.

Pasar lipstik ing taun 2018 regane $ 8.2 milyar lan samesthine bakal tekan $ 12.5 milyar ing taun 2026. Produk iki dirancang kanggo menehi perlindungan, tekstur, lan warna kanggo lambe liwat bahan utama sing kalebu minyak, lilin, pigmen, lan emolien.

Produk kasedhiya ing wêdakakêna, sheer, satin stain, lan matte ing kabeh warna lan werna sing bisa beda-beda saka mudo alus kanggo tampilan alami nganti narik perhatian. Produk kasebut dipromosikan minangka organik kanthi bahan pelembab.

Pameran Makeup ing Manhattan

Gambar duweni saka Nadav Havakook

Makeup Show minangka acara kecantikan profesional sing gedhe. Nalika dianakaké ing NYC iku program sing dadi menyang ndhuwur dhaftar "do" sandi. Iki minangka pasar THE ing ngendi seniman saka kabeh segmen industri lan pengalaman karir saling berinteraksi, nemokake mentor lan pimpinan industri, ngisi kit, lan sinau babagan produk anyar.

Eksekutif C-suite saka merek global utama uga wirausaha saka perusahaan wiwitan anyar saingan kanggo perhatian (lan tresno) para konsumen lan profesional dandanan. Acara kasebut narik kawigaten para seniman dandanan, penata rambut, ahli kosmetik, ahli estetika, siswa, eksekutif kecantikan, ahli, seniman sing pengin, fotografer, lan aku (kanthi ati-ati kanggo kaendahan lan set skill sing dibutuhake kanggo katon ayu).

Swara 80 vendor nampilake produk sing paling apik lan paling unik, lan 60 sesi pendhidhikan nggawa para rawuh anyar babagan apa sing anyar lan apik. Acara kasebut narik kawigaten luwih saka 3500 wong sing dipompa dening macem-macem produk lan informasi sing ditawakake sajrone rong dina.

Lokakarya lan seminar nampilake seniman dandanan sing misuwur ing internasional kalebu Daness Myricks sing ngelingake yen dandanan iku pribadi lan siji ukuran utawa gaya utawa warna ora bisa digunakake kanggo kabeh wong. Saka warna kulit lan jinis kulit nganti pilihan warna lan sikap, Myricks nduduhake carane ngatur tekstur, kulit matte anti peluru, werna sing bener, lan lapisan kanggo nggawe kulit multi-dimensi alami.

Kanggo seniman sing fokus ing pesta / ulang taun, para profesional menehi saran babagan produk lan teknik sing paling apik kanggo penampilan sing bakal tahan saka sadurunge "I DO" nganti wengi pisanan bulan madu.

Kanggo klien sing kudu Siap Kamera - kabeh wektu, para ahli nerangake carane nggawe lan ngetrapake dandanan sing tepat lan sampurna sing nuduhake fitur sing paling apik lan ndhelikake bagean sing paling rahasia.

Acara 2 dina iki pancen informatif lan nyenengake, kepinginanku yen dijadwal saben wulan tinimbang tahunan. Kanggo informasi tambahan: TheMakeUPShow.com

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...