Arab Saudi Ningkatake Kerjasama Pariwisata karo Thailand

Saudi lan Thailand - gambar duweni shutterstock
gambar duweni saka shutterstock
ditulis dening Linda Hohnholz

Kepala eksekutif lan anggota dewan direksi Saudi Tourism Authority (STA) Fahd Hamidaddin nampa duta besar Kerajaan Thailand kanggo Kerajaan Arab Saudi, Darm Boontham, ing markas STA ing Riyadh.

Sajrone rapat kasebut, dheweke ngrembug babagan cara kanggo ningkatake kerjasama pariwisata ing antarane negara loro lan mriksa inisiatif lan proyek bareng sing bakal nyumbang kanggo pangembangan lan tuwuhing sektor kasebut ing Kerajaan lan Thailand.

Kolaborasi kasebut nduweni tujuan kanggo ngganti visi; nyawiji efforts ; lan miwiti inisiatif bebarengan, proyek, lan kampanye promosi.

Hamidaddin negesake, kunjungan kasebut nduweni tujuan kanggo nguatake hubungan antarane negara loro ing babagan pariwisata lan mriksa inisiatif bebarengan sing langsung nyebabake gampang lan lancar arus wisatawan ing antarane negara kasebut.

Duta Besar Boontham mratelakake, kunjungan kasebut kanggo mbangun kerjasama ing kabeh bidang utamane pariwisata. Dheweke uga sinau babagan wutah kanthi cepet lan pembangunan apik tenan ing sektor pariwisata Saudi sajrone rapat kasebut lan ngetutake proyek pariwisata sing nggawe para wisatawan saka Kerajaan lan Thailand ngandhani babagan tawaran pariwisata paling anyar ing loro negara kasebut.

Saudi ArabiaWarisan lan tradhisi sing sugih wis dibentuk kanthi posisi minangka pusat perdagangan bersejarah lan papan kelairan Islam. Ing taun-taun pungkasan, Kratoning wis ngalami transformasi budaya sing signifikan, ngrembakakake adat-istiadat lawas kanggo pas karo jagad kontemporer saiki.

Mlaku-mlaku iku gampang, amarga basa Arab minangka basa resmi Arab Saudi lan basa utama sing digunakake ing kabeh transaksi lan transaksi umum, basa Inggris minangka basa kapindho sing ora resmi ing Kerajaan lan dituturake dening sebagian besar masyarakat. Kabeh pratandha dalan iku bilingual, nuduhake informasi ing loro Arab lan Inggris.

Industri lelungan nampani turis kanthi tawaran lan tawaran sing nyenengake, tarif khusus, lan saran anyar babagan pengalaman lan nikmati Arab Saudi. Mupangate tawaran kanggo ngunjungi pojok kerajaan sing anyar, utawa menehi tandha pengalaman ing dhaptar ember lelungan.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...