Austria Ndhuwur Dhaptar Negara Paling Apik kanggo Wisatawan Solo

Austria Ndhuwur Dhaptar Negara Paling Apik kanggo Wisatawan Solo
Austria Ndhuwur Dhaptar Negara Paling Apik kanggo Wisatawan Solo
ditulis dening Harry Johnson

Lelungan dhewe bisa nyebabake risiko tartamtu gumantung saka tujuan, mula penting kanggo ngurus dhewe utawa milih rencana perjalanan sing nyuda kemungkinan masalah.

Lelungan solo bisa dadi cukup ngepenakke, utamane yen sampeyan ora pinter basa Inggris, amarga bisa uga angel navigasi lan ngrampungake tugas. Lelungan dhewe uga bisa nyebabake risiko tartamtu gumantung saka tujuan, mula penting kanggo ngurus dhewe utawa milih rencana perjalanan sing nyuda kemungkinan masalah.

Austria wis dijenengi minangka tujuan paling dhuwur kanggo lelungan solo amarga rating sing apik banget babagan safety, kualitas urip, kesehatan, lan tingkat kejahatan sing murah. Kajaba iku, negara kasebut nawakake transportasi umum kanthi rega terjangkau, kanthi biaya rata-rata $2.68 kanggo tiket searah. Sanajan akomodasi bisa uga dudu sing paling murah ing $ 160 saben wengi, atribut luar biasa Austria, kayata skor keahlian Inggris sing dhuwur yaiku 616, ndadekake iku ing ngarep kanggo lelungan solo.

Denmark rangking nomer loro ing dhaptar, kanthi skor kualitas urip sing paling dhuwur yaiku 193.6, uga skor dhuwur kanggo safety lan tingkat kejahatan sing murah. Kajaba iku, negara kasebut nduweni skor paling dhuwur ing indeks perawatan kesehatan ing 78. Nanging, iku kurang saka posisi paling dhuwur amarga biaya transportasi umum sing rada luwih dhuwur, ing $3.45 kanggo tiket siji arah, lan peringkat sing luwih murah ing Indeks Perdamaian Global, kanthi skor 1.382.

Swiss rangking katelu ing dhaftar, gumunggung skor dhuwur kanggo kualitas urip lan safety ing 186.7 lan 74.7, mungguh. Senadyan mangkono, ora nuntut papan paling dhuwur amarga skor keahlian Inggris sing luwih murah 553 lan biaya hotel rata-rata sing luwih dhuwur yaiku $ 191 saben wengi.

Singapura entuk papan kaping papat ing dhaptar, nawakake transportasi paling murah kanthi rata-rata biaya tiket siji arah $1.48. Uga unggul ing kemampuan basa Inggris kanthi skor 631 lan skor indeks safety 76.5. Nanging, Singapura kurang amarga biaya hotel rata-rata $ 196 saben wengi lan skor kualitas urip sing luwih murah 160.9.

Finlandia rangking kaping lima, nindakake kanthi kuat ing Indeks Perdamaian Global lan nampa nilai dhuwur kanggo perawatan kesehatan lan kualitas urip, kanthi skor 77.3 lan 190.4. Dibandhingake karo limang negara paling dhuwur liyane, Finlandia nawakake biaya hotel sing luwih terjangkau $ 125 saben wengi, sanajan iki diimbangi karo skor keahlian Inggris sing luwih murah 597.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...