Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kolombia Investment News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Avianca Kolombia lan Vivi Air ngumumake penggabungan

Avianca Kolombia lan Vivi Air ngumumake penggabungan
Avianca Kolombia lan Vivi Air ngumumake penggabungan
ditulis dening Harry Johnson

Loro maskapai Columbian utama dina iki ngumumake yen wis entuk persetujuan kanggo nggabungake ekonomi ing siji klompok nyekel.

Avianca SA sing dadi operator gendera Kolombia wiwit tanggal 5 Desember 1919, nalika wiwitane didaftar kanthi jeneng SCADTA, lan Viva Air Colombia - maskapai penerbangan murah Kolombia sing berbasis ing Rionegro, Antioquia, Kolombia, ujar manawa dheweke setuju. kanggo nggabungake, nalika tetep branding kapisah lan Sastranegara.

Kontrol Avianca Group babagan operasi Viva ing Kolombia lan Peru bakal tundhuk persetujuan saka regulator Kolombia lan Peru.

Miturut operator, pamindhahan kasebut ditujokake kanggo menehi dhukungan lan pitulung tambahan marang maskapai ing tengah krisis industri global sing dipicu dening pandemi COVID-19.

"Pemegang saham mayoritas saka loro maskapai kasebut bebarengan ngumumake yen Viva bakal dadi bagean saka Avianca Group International Limited (Avianca Group), dene anggota pendiri Viva Declan Ryan bakal gabung karo dewan grup anyar, nggawa kabeh keahliane ing penerbangan," ujare Avianca lan Viva. ing statement bebarengan, ditanggepi dina.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Avianca ngrampungake restrukturisasi ing pungkasan taun 2021 sing ngidini metu saka Bab 11 bangkrut. Maskapai iki duwe luwih saka 110 pesawat, kanthi karyawan 12,000.

Viva, sing mbangun reputasi minangka maskapai penerbangan murah ing Kolombia lan Peru, duwe 22 pesawat lan 1,200 karyawan.

Sawise gabung, loro operator kasebut bakal ana ing sangisore payung grup maskapai sing padha, nanging bakal tetep merek dhewe lan strategi bisnis individu.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...