Bahamas Warta Breaking Travel Caribbean Pelayaran Tujuan Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan

Bahamas Sail karo Summer Boating Fun

gambar duweni saka Bahamas Tourism Ministry
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Seri musim panas kalebu papat Boating Flings, sing telu bakal pindhah menyang Bimini Juni 23-26, Juli 21-24, lan Juli 28-31, njupuk Panggonan ing Bahamas. Nganggo puluhan boaters ing karavan, nyabrang Teluk Stream lan menyang perairan Bahama sing apik, yaiku Bahama Kantor Wisata ing seri Boating Flings macem liwat 6 minggu sabanjuré.

Puncak seri kasebut yaiku 10 dina fling menyang Kapuloan Abaco sing ayu - misuwur minangka swarga boater.

Sing bakal ditindakake antarane 7-17 Juli. Para penyeberang sing sepisanan lan para boaters sing berpengalaman disaranake gabung karo rombongan boaters menyang Bimini lan Abaco antarane 23 Juni lan 31 Juli.

Saben Boating Fling bakal mangkat saka Bahia Mar Marina ing Fort Lauderdale, Florida karo Lead Boat nuntun kafilah lan Straggler Boat ndhukung mburi mburi, njamin support lan safety kanggo grup saben langkah saka dalan. Peserta bakal duwe kesempatan kanggo melu ing macem-macem kegiatan ing saindhenging pulo persinggahan, rasa masakan Bahamian éca lan melu ing pengalaman asli Bahama.

Kabeh fling duwe rapat Kapten wajib ing dina sadurunge budhal. Boaters kudu nyatet sing dawa prau minimal kanggo kabeh flings 22 kaki lan spasi saben fling diwatesi, supaya registrasi awal dianjurake. Kanggo informasi, klik kene.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulo lan pulo, lan 16 tujuan pulo sing unik, Bahamas mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake uwal flyaway sing gampang ngeterake wong sing lelungan saka saben dinane. Kapuloan Bahamas wis kelas donya fishing, nyilem, prahu lan ewu mil banyu paling spektakuler bumi lan pesisir nunggu kulawargané, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulo sing ditawakake ing www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube utawa Instagram kanggo ndeleng kenapa Luwih Apik Ing Bahama!

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar