Bahama Nampa Penghargaan ASTA Tujuan Internasional

gambar duweni saka Bahamas Tourism Ministry
gambar duweni saka Bahamas Tourism Ministry
ditulis dening Linda Hohnholz

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama wis diajeni minangka Mitra Tujuan Internasional Taun dening American Society of Travel Advisors (ASTA).

Penghargaan kasebut minangka pengakuan kanggo kerja keras, fokus, lan inovasi sing ditindakake Kementerian kanggo mbangun hubungan sing kuat lan nambah kemitraan karo ASTA sajrone taun kepungkur.

"We aran hak istimewa kanggo dijenengi minangka International Destination Partner of the Year ASTA, lan diakoni dening profesional darmabakti kang karya penting kanggo terus wutah saka industri travel ing wilayah kita lan ngluwihi," ngandika Honorable .I Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan kanggo Bahama.

Ditawakake ing Konferensi Penasihat Perjalanan ASTA 2024 sing dianakake ing Dallas, Texas, ing Mei, penghargaan kanggo Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama ditemtokake dening anggota ASTA, sing milih saben taun kanggo ngenali mitra sing paling ndhukung misi sakabehe organisasi kanggo nggampangake bisnis adol lelungan liwat perwakilan efektif, kawruh bareng, lan nambah profesionalisme.

Kacathet Latia Duncombe, Direktur Jenderal Kementerian Pariwisata Bahama. Investasi & Penerbangan:

"Iki nambah visibilitas lan nguatake hubungan kita karo penasihat perjalanan, kabeh nyumbang kanggo jumlah pengunjung sing luwih dhuwur lan investasi sing luwih gedhe ing sektor pariwisata kita. Kita memuji upaya kolektif tim lokal lan regional sing wis aktif melu ASTA liwat partisipasi ing konferensi, rapat bab lokal, acara lan lelungan familiarization kanggo kontribusi kanggo sukses kita nampa penghargaan bergengsi iki.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama, bukak https://www.bahamas.com/

Babagan Bahama

Bahama duwe luwih saka 700 pulo lan pulo, uga 16 tujuan pulo sing unik. Dumunung mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo para lelungan supaya bisa lolos saben dinane. Bangsa pulo uga pamer fishing kelas donya, nyilem, prahu lan ewu mil saka pesisir paling spektakuler bumi kanggo kulawargané, pasangan lan petualang kanggo njelajah. Waca apa Iku luwih apik ing Bahama ing www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube utawa Instagram.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...