Bahamas Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Bahamas bali Juli iki kanggo prayaan penerbangan paling gedhe ing donya

gambar duweni saka Kamentrian Pariwisata Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kamentrian Pariwisata Bahama ngasilake acara penerbangan utama global taun iki - Asosiasi Pesawat Eksperimen AirVenture Oshkosh.

Minangka tujuan utama ing wilayah Karibia kanggo penerbangan umum, tim Bahamas Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan (BMOTIA) seneng bali menyang acara penerbangan utama global taun iki - Asosiasi Pesawat Eksperimen (EAA) AirVenture Oshkosh - kanggo ketemu karo partners aviation anjog lan ngrembug kesempatan bisnis kanggo negara. Konvènsi fly-in taunan kaping 69 lan pertunjukan udara sing dianggep minangka "Pahargyan Penerbangan Paling Agung ing Donya", dijadwalake wiwit tanggal 24 Juli - 1 Agustus, ing Oshkosh, Wisconsin.

Oshkosh Air Show minangka pertunjukan paling gedhe ing donya, narik luwih saka 800,000 pilot lan peserta kalebu pimpinan ing industri penerbangan, perusahaan manufaktur utama lan organisasi lan grup penerbangan.

Bahama nduwe peran penting.

Iki minangka salah siji saka mung telung negara (bebarengan karo AS lan Kanada) sing dadi bagéan saka organisasi International Federal Partnership (IFP), sing duwe persetujuan bebarengan karo EAA.

Bahama delegasi dumadi saka pariwisata, aviation lan pejabat penegak hukum, kang dipimpin dening Latia Duncombe, Acting Direktur Jenderal lan John Pinder, Sekretaris Parlemen, loro saka BMOTIA.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Taun iki ing konferensi, pilot, stakeholder industri lan tamu bakal bisa ngunjungi Bahama' booth dumunung ing Federal Government Pavilion (Hangar D) kanggo rincian carane padha bisa nemu samubarang 16 tujuan pulo unik lan macem-macem kurban saka prahu, fishing, snorkeling, nyilem lan liyane. Ana uga seminar saben dina kanggo pilot sing kepengin mabur menyang Bahama.

Partisipasi taunan negara terus nguatake lan nambah hubungan karo mitra penerbangan global, kalebu Asosiasi Pemilik Pesawat lan Pilot (AOPA) sing makili komunitas penerbangan paling gedhe ing saindenging jagad, kalebu 75 negara.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulo lan pulo lan 16 tujuan pulo sing unik, Bahamas mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake uwal flyaway sing gampang ngeterake wong sing lelungan saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kelas donya fishing, nyilem, prahu, birding, aktivitas alam basis, ewu mil banyu paling spektakuler bumi lan pesisir murni nunggu kulawargané, pasangan lan petualang. Explore kabeh pulo wis kurban ing www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...