Airport aviation Bahamas Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Bahamas Mbusak Persyaratan Tes COVID-19 kanggo Pelancong sing Divaksinasi Lengkap

gambar duweni saka Kamentrian Pariwisata Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Saliyane ngilangi wajib Visa Kesehatan Perjalanan Bahama, Pamrentah Bahamas ngumumake dina iki manawa para wisatawan sing wis divaksinasi kanthi lengkap ora bakal diwajibake ngirim uji coba COVID-19 sadurunge lelungan kanggo mlebu ing negara kasebut.

Kabeh lelungan sing ora divaksinasi umur 2 lan luwih kudu njupuk tes COVID-19 negatif - tes RT-PCR negatif utawa tes Antigen Rapid - dijupuk ora luwih saka telung dina (72 jam) sadurunge lelungan lan nuduhake tes negatif. asil sadurunge munggah pesawat menyang Bahama.

Owah-owahan bakal ditrapake ing jam 12:01 ing dina Minggu, 19 Juni 2022.

"Baham wis adaptasi karo evolusi terus pandemi iki. Kita pengin streamline proses entri kanggo lelungan sabisa, kabeh nalika mesthekake yen kita nglindhungi kesehatan masyarakat, "ujare Yang Mulia I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan. "Muga-muga owah-owahan syarat tes pra-lelungan sing digabungake karo penghapusan Visa Kesehatan Perjalanan bakal nyuda gesekan kanggo lelungan lan luwih pulih sektor pariwisata kita." 

Kanggo rincian lengkap babagan protokol COVID-19 Bahamas saiki kanggo lelungan, bukak Bahamas.com/travelupdates.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...