Airlines Airport Australia aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Investment News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Bandara Brisbane netepi Net Zero ing taun 2025

Bandara Brisbane netepi Net Zero ing taun 2025
Bandara Brisbane netepi Net Zero ing taun 2025
ditulis dening Harry Johnson

Brisbane Airport Corporation (BAC), dina iki nyuda wates nol emisi net nganti 25 taun, kanthi langkah sing wani kanggo nambah planet.

Penumpang Bandara Brisbane bakal miwiti lan mungkasi lelungan ing salah sawijining bandara paling lestari ing planet iki, sawise ngumumake percepatan target pengurangan emisi sing dramatis, sing didhukung dening rencana kanggo teka ing kana. 

Brisbane Airport Corporation (BAC), dina iki slashed net zero emisi deadline dening 25-taun, ing langkah kandel kanggo nambah planet. 

"BNE luwih saka bandara. Kita minangka pimpinan kelestarian. Kita pengin nggawe Kutha Bandara sing unggul ing donya sing bisa dibanggakake dening generasi mbesuk, amarga tumindak kita saiki, kanggo nglindhungi komunitas sesuk, "ujare Gert-Jan de Graaff, Chief Executive Officer Brisbane Airport Corporation. 

"Iki dudu konsep anyar kanggo kita. Kita wis nglakoni perjalanan iki sajrone 12 taun, nanging saiki kita maju kanthi cepet kanggo nyuda pengaruhe ing planet iki. 

Target nol net 2025 sing dipercepat ana hubungane karo kegiatan Lingkup 1 & 2, sing kalebu emisi saka listrik lan bahan bakar sing dikonsumsi BAC. 

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Perjalanan nganti saiki: 

2010  Zona Keanekaragaman Hayati 285 hektar diadegaké, sing luwih saka 10% saka dharatan bandara. 30 sarang tawon Eropa nyerbuki flora lokal lan ngasilake madu Lahan Basah Bandara Brisbane sing murni 
2014 Peringkat Green Star Communities pisanan Australia 
2016 Nggayuh (lan wis maintained) Airport Carbon Akreditasi (ACA) Level 3: Optimization. 
2018 Bukak saka Queenslandarmada bus listrik nomer 1 lan paling gedhe ing Australia, nyuda emisi nganti 250 ton saben taun 
2019 Instalasi luwih saka 18,000 panel surya kanthi kapasitas ngasilake 6MW 
SAIKI Nol bersih ing taun 2025 kanggo emisi Cakupan 1 & 2 ing BNE lan rilis Strategi Keberlanjutan anyar kita 

Kanggo nggayuh nol net (skop 1 lan 2) ing taun 2025, BAC wis komitmen kanggo transisi menyang 100% energi sing bisa dianyari, tuku kendaraan armada kabeh-listrik lan ngembangake proyek mbusak karbon ing situs ing Zona Keanekaragaman Hayati. Bandara Brisbane wis nyedhiakke 285 hektar kanggo ngreksa lan njaga keanekaragaman hayati ing situs, lan tumindak minangka aset aman karbon apik. 

Ing taun 2030, BAC uga duwe komitmen kanggo nggunakake 50% banyu daur ulang, lan nol sampah menyang TPA. 

Luwih resik mabur 

BAC ngakoni yen tanggung jawab ngluwihi operasi dhewe. BNE minangka penandatangan inisiatif Global Clean Skies for Tomorrow. Mangkono, BAC wis setya nggarap luwih saka 100 bandara, maskapai, pemasok bahan bakar lan pemangku kepentingan industri liyane kanggo nyelehake sektor penerbangan global ing dalan menyang emisi nol net kanthi nyepetake pasokan lan panggunaan bahan bakar penerbangan sustainable (SAF) dadi 10 % ing 2030. 

Bubar BAC uga dadi penandatanganan kanggo Strategi Transisi Penerbangan Mission Possible Partnership (MPP). Sektor penerbangan liwat MPP iki ngaktifake aliansi mitra global kanggo nambah dekarbonisasi industri kasebut. 

"Kita pengin penumpang ngerti yen nalika lagi lelungan liwat Bandara Brisbane, kita nindakake kabeh sing bisa kanggo mesthekake yen dheweke duwe sentuhan paling entheng ing planet bumi. Nalika kita ngrancang kanggo masa depan, keputusan kita adhedhasar nglindhungi lingkungan, berkembang kanthi tanggung jawab, lan ndhukung komunitas kita, "miturut CEO BAC Gert-Jan de Graaff. 

"Kita ngerti yen kita ana ing landasan pacu ijo lan emas menyang Olimpiade lan Paralimpiade Brisbane 2032. Tanpa ijo, ora ana emas." 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...