Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Investment News wong tanggung jawab Keslametan Saudi Arabia Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Bandara Riyadh saiki menehi kabar penerbangan ing basa isyarat

Bandara Riyadh saiki menehi kabar penerbangan ing basa isyarat
Bandara Riyadh saiki menehi kabar penerbangan ing basa isyarat
ditulis dening Harry Johnson

Perusahaan Bandara Riyadh, sing ngatur lan ngoperasikake Bandara Internasional King Khalid (KKIA) ing Riyadh, Arab Saudi, wis ngluncurake versi nganyari layanan obrolan interaktif liwat "WhatsApp" lan Twitter. Versi anyar yaiku teknologi mutakhir, dikuwasani karo teknologi intelijen buatan.

Versi paling anyar kalebu fitur-fitur anyar kanggo nyedhiyakake pengalaman unik lan inovatif, kayata ngganti pesen teks dawa lan dhaptar kanthi sakumpulan pilihan lan menu gulung mudhun, sing ngidini pangguna ngeklik menu lan milih layanan kanggo entuk layanan. kanthi cepet lan gampang.

Tonggak penting liyane yaiku nyedhiyakake kabar penerbangan ing basa isyarat kanggo wong budheg lan bisu, uga informasi babagan layanan bandara, nggawe KKIA dadi bandara pertama ing donya sing nyedhiyakake fitur kasebut.

Ing konteks iki, Eng. Mohammed bin Abdullah Al-Maghlouth, CEO Bandara Riyadh, ujar: "Kanthi ngluncurake versi layanan interaktif sing dianyari, kita ngarahake nambah pengalaman penumpang liwat Bandara Internasional King Khalid. Nalika kita nggunakake intelijen buatan kanggo nggawe pengalaman sing nyenengake liwat saluran sosial, uga nyedhiyakake pengalaman lelungan sing ora ana tandhingane kanggo wong sing ora duwe kabisan.

Pelancong lan pengunjung bandara bakal bisa kanthi gampang takon babagan penerbangan, tarif layanan, lan informasi liyane nggunakake fitur anyar, sing kasedhiya kanggo pangguna "IOS" lan "Android". Layanan iki uga bakal nyumbang kanggo diversifikasi saluran komunikasi lan nggayuh tingkat kepuasan penumpang anyar.

Bandara Internasional King Khalid ing ibukutha Arab Saudi minangka hub sekunder kanggo Saudia, biyen dikenal minangka Saudi Arabian Airlines, operator gendéra saka Saudi Arabia.

Wigati dicathet yen Bandara Riyadh bubar ngumumake sawetara inisiatif minangka bagean saka rencana transformasi digital strategis, kalebu platform digital canggih sing mentas diluncurake "OFOQ" kanggo ngatur operasi ing KKIA.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...