Basket AS Didefinisikan Ulang karo Piala NBA Emirates

Emirat
ditulis dening Emirat PR

Turnamen NBA In-Season diganti jeneng dadi Piala NBA Emirates miturut siaran pers sing ditampa dening Emirates Airline

Emirates lan Asosiasi Bola Basket Nasional (NBA) dina iki ngumumake kemitraan pemasaran global pirang-pirang taun kanthi jeneng Emirates minangka Mitra Maskapai Global Resmi NBA. Kolaborasi kasebut uga ndadekake Emirates dadi mitra gelar perdana Piala NBA, sing sadurunge dijenengi NBA In-Season Tournament, uga minangka mitra patch jersey wasit pisanan ing NBA.

Minangka mitra judhul pisanan Piala NBA Emirates, maskapai global bakal ditampilake liwat logo acara Piala NBA Emirates kanthi merek bareng, kanthi promosi merek bareng direncanakake ing komunitas media sosial global NBA lan papan tandha ing arena ing saindenging Emirates NBA. Pertandingan Semifinal Piala lan Kejuaraan diwiwiti musim ngarep.

The Emirat logo uga bakal ditampilake ing kabeh kaos wasit NBA, miwiti karo 2024 NBA All-Star Game njupuk Panggonan ing Minggu, 18 Februari ing 8:00 ET ing TNT. 

"We are bangga kanggo netepake kemitraan marketing global karo National Basketball Association kanggo dadi Resmi Global Airline Partner," ngandika Yang Mulia Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Ketua Grup Emirates lan Kepala Eksekutif

"Kolaborasi iki uga bakal nggawe Emirates dadi mitra patch jersey wasit pertama liga lan mitra gelar perdana Piala NBA. Kanthi popularitas basket ing saindenging jagad, kita seneng bisa kerja bareng karo salah sawijining liga profesional sing paling terkenal lan bergengsi. NBA minangka tambahan sing migunani kanggo portofolio sponsor amarga ngidini kita nyambungake karo basis penggemar global sing akeh, kalebu ing AS, ing ngendi game kasebut minangka bagean integral saka budaya olahraga negara.

"Emirates minangka maskapai kelas donya sing nuduhake komitmen kanggo narik kawigaten para penggemar ing saindenging jagad kanthi cara anyar lan kreatif," ujare. Wakil Komisaris lan Chief Operating Officer NBA Mark Tatum. "Amarga basket terus diakoni minangka olahraga sing paling cepet berkembang ing saindenging jagad, kolaborasi iki bakal nuduhake kasenengan NBA kanggo mayuta-yuta wong sing mabur Emirates saben taun."

Sponsor kasebut uga bakal ngidini Emirates bisa melu ing acara liga marquee liyane, kalebu minangka mitra NBA Crossover - acara penggemar immersive ing NBA All-Star - lan minangka mitra presenting Proyek Warisan Final NBA, sing nampilake dedikasi. saka NBA Cares Live, Sinau, utawa Pusat Play anyar ing saben pasar tim NBA Finals. Branding Emirates uga bakal katon liwat signage virtual in-arena lan ing ndhuwur backboard sajrone game NBA sing ditayangake sacara nasional, diwiwiti saka Game NBA All-Star 2024.

Emirat bakal melu para penggemar NBA ing saindenging jagad minangka mitra saka Game Global NBA preseason lan musim reguler lan liwat acara penggemar interaktif liga, kalebu "Distrik NBA" lan "NBA House."

Penggemar bakal duwe kesempatan kanggo nonton konten NBA ing kabeh penerbangan Emirates liwat sistem hiburan inflight maskapai, kalebu dokumenter dawa, profil pemain, wawancara, lan liya-liyane. 

Kemitraan pemasaran uga bakal ngidini para penggemar basket tuku macem-macem barang dagangan resmi NBA, kalebu bola basket, olahraga, lan koleksi vintage, kanthi kolaborasi merek sing bakal ditindakake ing pungkasan taun iki. Barang dagangan kasebut bakal didol ing Toko Emirates resmi ing Markas Emirates ing Dubai lan online ing www.emirates.store, kang ngirim donya. Anggota Skywards Emirates uga bisa ngijolake Miles kanggo tuku item saka macem-macem macem.

Tembelan Emirates uga bakal ditampilake ing jersey kanggo kabeh wasit ing Asosiasi Bola Basket Nasional Wanita (WNBA), diwiwiti musim 2025, lan Liga NBA G, liga cilik resmi NBA, diwiwiti musim 2024-25.

The 73rd Game All-Star NBA bakal dianakake ing Gainbridge Fieldhouse ing Indianapolis, Indiana, lan tekan para penggemar ing 214 negara lan wilayah ing 60 basa ing televisi, media digital, lan media sosial.

Emirates wis dadi panyengkuyung basket ing wilayah kasebut meh 30 taun, mbantu nyambungake karo penggemar olahraga populer ing UAE lan Libanon, lan nyedhiyakake platform kanggo nyorot lintang sing paling apik lan paling padhang.

Portofolio sponsor global Emirates kalebu kemitraan karo klub olahraga, turnamen, acara budaya terkenal, lan liya-liyane. Asosiasi Emirates karo NBA bakal ndhukung upaya maskapai kasebut kanggo nggayuh basis penggemar sing akeh banget ing AS lan ing saindenging jagad liwat semangat bareng kanggo olahraga basket. 

Emirates saiki nawakake layanan menyang 12 gateway AS, kalebu Boston Logan International Airport (BOS), New York John F. Kennedy International Airport (JFK), Los Angeles International Airport (LAX), Houston's George Bush Intercontinental Airport (IAH), Chicago's O' Bandara Internasional Hare (ORD), Bandara Internasional Dulles Washington DC (IAD), Bandara Seattle Tacoma (SEA), Bandara Internasional Newark Liberty (EWR), Bandara Dallas-Fort Worth (DFW), Bandara Internasional San Francisco (SFO), Internasional Miami Bandara (MIA) lan Bandara Internasional Orlando (MCO).

About penulis

Emirat PR

Tim PR Emirates, Dubai, UAE

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...