Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Belanja turis Thailand mundhak saka baht sing lemah

gambar duweni Michelle Raponi saka Pixabay

Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngarep-arep yen baht sing luwih lemah bakal nambah belanja turis ing negara kasebut.

Tujuane kanggo nyegerake industri pariwisata Thailand kanthi strategi lan kampanye anyar, Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngarep-arep yen baht sing luwih lemah bakal nambah. blanja turis ing negara. Ana 30 yuta turis sing diantisipasi menyang Thailand ing taun 2023 sing bakal mbuwang udakara 2.28 triliun baht (luwih saka US $ 62 milyar).

Gubernur TAT Yuthasak Supasorn ujar manawa TAT bakal nyelarasake strategi pasar karo kabijakan 5 taun (2023-2027) kanggo ngunggahake standar industri pariwisata ing kabeh wilayah. Strategi kasebut ngetutake telung tujuan strategis:

  • Drive Demand, sing fokus ing pariwisata kualitas sustainable.
  • Shape Supply, sing nggawe nilai lan ngunggahake standar pariwisata liwat ekosistem pariwisata anyar.
  • Thrive for Excellence, sing nambah efisiensi organisasi dadi organisasi sing didorong data lan nambah daya saing pasar.

TAT bakal ningkataké pariwisata kanggo turis domestik lan internasional liwat "lelungan migunani," kang bakal nyedhiyani pengunjung karo pengalaman terkenal lan paweling. Program kasebut minangka bagean saka kampanye "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters", sing diluncurake kanggo nggawa bali pengunjung lan mbantu sektor pariwisata bali menyang tingkat pra-pandemi ing taun 2024.

2.7 yuta turis wis teka ing kerajaan nganti taun iki.

Miturut Gubernur TAT, jumlah kasebut dikira bakal mundhak nganti 10 yuta ing pungkasan taun. Pendapatan pariwisata domestik lan manca kira-kira total antarane 1.25 triliun lan 2.38 triliun baht ing 2023, kanthi rata-rata generasi 1.73 triliun baht. Dheweke uga ngarepake 11-30 yuta turis bakal ngunjungi kerajaan kasebut ing 2023, ngasilake antarane 580 yuta nganti 1.5 triliun baht. Dheweke nyathet yen variabel kunci kanggo angka sing dhuwur lan sithik yaiku apa sawetara negara bakal ngidini wong-wong mau lelungan ing luar negeri.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

TAT uga prédhiksi manawa turis manca bakal mbuwang dhuwit ing taun ngarep amarga kahanan inflasi saiki lan konflik Rusia-Ukraina sing isih ana. Nanging, baht sing luwih ringkih bisa nambah daya belanja turis lan nyengkuyung turis manca kanggo ngunjungi Thailand.

Bubar, TAT dadi tuan rumah Rencana Aksi TAT taunan kanggo konferensi 2023 kanggo ngrembug strategi pariwisata pasca-covid. Sajrone konferensi kasebut, Gubernur TAT Yuthasak Supasorn nyatakake yen agensi kasebut wis mbatesi strategi pemasaran kanggo taun sing bakal teka sing netepi Rencana Perusahaan TAT 2023-2027 kanggo nguatake posisi TAT minangka pimpinan strategis kanggo ngarahake Thailand menyang basis pengalaman lan lestari. pariwisata.

Thailand bakal terus apik tenan

TAT bakal terus nggunakake "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" minangka strategi komunikasi internasional. Ing slogan 'From A to Z: Amazing Thailand Has It All', Thailand bakal terus dipasarake minangka tujuan kelas donya kanthi barang kanggo kabeh wong. Iki bakal ditampilake bebarengan karo pondasi daya alus 5F lan 4M kerajaan.

TAT lan maskapai bakal mbentuk kemitraan kolaboratif tambahan kanggo promosi pariwisata internasional lan kanthi promosi Thailand minangka tujuan setaun, penekanan uga bakal ditindakake kanggo nambah frekuensi perjalanan turis domestik.

Miturut Gubernur TAT, TAT lan maskapai bakal mbentuk kemitraan kolaboratif tambahan kanggo ningkatake pariwisata internasional. Kanthi promosi Thailand minangka tujuan ing saindhenging taun, penekanan uga bakal dilebokake kanggo nambah frekuensi lelungan turis domestik.

Rencana pemasaran TAT konsisten karo Model Ekonomi Bio-Circular-Green utawa BCG, sing selaras karo Tujuan Pembangunan Sustainable Perserikatan Bangsa-Bangsa. Kajaba iku, agensi bakal nggunakake Thailand Pariwisata Virtual Mart minangka platform B2B online utama kanggo bisnis pariwisata Thailand lan operator pariwisata internasional.

Kabar liyane babagan Thailand

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...