Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pernyataan Pers Saint Kitts lan Nevis Pariwisata News Wire Plancongan

CEO anyar dikonfirmasi ing Otoritas Pariwisata Nevis

CEO anyar dikonfirmasi ing Otoritas Pariwisata Nevis
Pak Devon Liburd, Chief Executive Officer, Otoritas Pariwisata Nevis
ditulis dening Harry Johnson

CEO NTA sing anyar nyathet yen dheweke bakal terus njaluk dhukungan saka kabeh sektor kanggo nggawe tujuan kasebut dadi sing unggul.

Pak Devon Liburd wis dikonfirmasi kanggo posisi Chief Executive Officer ing Otoritas Pariwisata Nevis (NTA). Janjian ing peran anyar kasebut wiwit tanggal 01 Juli 2022.

Pengumuman kasebut digawe dening Hon. Mark Brantley, Perdana Menteri Nevis, ing konferensi pers saben wulan ing Kamar Kabinet Administrasi Pulau Nevis (NIA) tanggal 30 Juni 2022.

Nanggepi janjian anyar kasebut, Pak Liburd sing wis njabat minangka Chief Executive Officer Interim NTA, wiwit Februari 2022, ngandhani Departemen Informasi ing komentar sing diundang sawise woro-woro yen dheweke seneng kesempatan kanggo maju NTA.

"Aku seneng yen Dewan Direksi wis ngonfirmasi janjianku dadi CEO NTA.

Sawetara wulan kepungkur duwe tantangan nanging kanthi dhukungan saka Menteri Pariwisata [Hon. Mark Brantley], Dewan Direksi lan staf, aku wis bisa ngatasi, lan aku ngarep-arep kanggo mindhah Otoritas Pariwisata Nevis lan pariwisata ing Nevis maju, "ujare.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

CEO NTA anyar nyathet yen dheweke bakal terus ngupaya dhukungan saka kabeh sektor kanggo nggawe tujuan kasebut dadi sing unggul.

"Aku bakal terus ngupaya dhukungan saka kabeh wong kalebu pengusaha hotel, para pemangku kepentingan lan mitra internasional, amarga kita ngupayakake ngembangake tujuan kasebut minangka tujuan utama pilihan kanggo kabeh calon pengunjung," ujare.

Premier Brantley, sing uga Menteri Pariwisata ing Administrasi Pulau Nevis, nggambarake Pak Liburd minangka profesional pariwisata karir kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing sales lan marketing, lan wis kerja ing NTA wiwit diwiwiti ing 2001. Dheweke ujar manawa Pak Liburd uga nduweni gelar Sarjana Ilmu Manajemen Pariwisata saka Universitas Hindia Barat lan Master of Sciences ing Manajemen Pariwisata Strategis saka CERAM European School of Business ing Prancis.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...