Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Malta News wong Press Release Pariwisata

Carlo Micallef Ditunjuk minangka Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Malta 

Carlo Micallef, CEO, Otoritas Pariwisata Malta
Carlo Micallef, CEO, Otoritas Pariwisata Malta
ditulis dening Dmytro Makarov

Carlo Micallef wis diangkat dadi Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Malta. Dheweke nindakake karir suwene 25 taun ing macem-macem peran penting ing Otoritas Pariwisata Malta lan Institut Studi Pariwisata.

"Otoritas Pariwisata Malta (MTA) wis nyetujoni janjian Carlo Micallef minangka Kepala Eksekutif MTA. Carlo ndadekke kasugihan saka pengalaman ing industri kanggo posisi ndhuwur iki, lan atas jenenge Dewan Direksi aku augur sukses ing tugas anyar. Aku yakin banget yen dheweke bakal sukses mimpin industri sajrone periode pemulihan lan ngluwihi. Ing cathetan liyane, aku njupuk kesempatan kanggo matur nuwun marang mantan CEO Johann Buttigieg kanggo upaya lan kontribusi sing ora kenal lelah kanggo mimpin MTA kanthi positif lan sukses sajrone pandemi sing penting lan penting kanggo kabeh pemangku kepentingan lan operator sing saiki duwe industri pariwisata sing sregep kanggo bali. ngandika Dr Gavin Gulia, Ketua MTA. 

Sajrone periode kasebut, dheweke njabat minangka Direktur Otoritas sing padha ing kantor Amsterdam ing ngendi dheweke tanggung jawab kanggo promosi Kapuloan Malta ing Walanda, Belgia, lan negara-negara Nordik. Sawise pengalaman iki ing luar negeri, dheweke bali menyang Malta lan dipasrahake karo ekspansi promosi negara kita ing pasar anyar lan niche ing donya pariwisata.

Ing 2014, Carlo Micallef diangkat dadi Chief Marketing Officer lan ing 2017 dheweke diangkat dadi Wakil Kepala Eksekutif saka wewenang sing padha.

Ing 2013, dheweke wiwit njabat ing Dewan Gubernur Institut Studi Pariwisata lan ing 2017 dheweke diangkat dadi ketua lembaga pendidikan sing padha.

Menteri Pariwisata Clayton Bartolo negesake manawa pilihan Carlo Micallef minangka langkah alami kanggo Otoritas Pariwisata Malta dadi pembalap proaktif sing dhasar sektor pariwisata Malta adhedhasar prinsip kualitas lan kelestarian.

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta, dibangun dening Knights bangga St John iku salah siji saka pandelengan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris paling. sistem pertahanan nggegirisi, lan kalebu campuran sugih arsitektur domestik, agama, lan militèr saka kuna, abad tengah, lan periode modern awal. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang, lan sejarah 7,000 taun sing nyenengake, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, bukak www.visitmalta.com. Kanggo informasi luwih lengkap, riko  https://www.visitmalta.com/en/home, @visitmalta ing Twitter, @VisitMalta ing Facebook, lan @visitmalta ing Instagram.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...