Carmen's 50 Year Long Love Story karo Menteri Edmund Bartlett lan Johnny Cash

Bojone Bartlett
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika wis aktif eTurboNews saben dina nganti pirang-pirang taun mbentuk lelungan lan pariwisata ing pirang-pirang tingkat. Bengi iki bojone Carmen mimpin critane.

Hon. Edmund Bartlett, mentri pariwisata outspoken kanggo donya, Pak Resilience, lan Menteri Pariwisata kanggo negara sing nemokke raegge, mentri sing wangun tujuan pulo Karibia akeh ngandika iku panggonan paling nyenengake ing donya kanggo ngunjungi. Panggonan iki lan menteri iki saka Jamaika.

Pariwisata bengi iki ora dadi agenda utama lan dudu alasan menteri iki ngrayakake ing Negril. Alesane yaiku Carmen, bojone wis 50 taun.

Nikah 50 taun iku emas. Miturut laporan ing Jamaica Gleaner, Carmen njupuk sorotan bengi iki.

"Kanthi sih-rahmat lan kawicaksanan, dheweke nyatakake unsur-unsur penting sing bisa njaga omah-omah sajrone 50 taun."

Bartlett, sing diakoni kanthi kemampuan ekspresif, weruh garwane Carmen dadi pusat perhatian ing dina Jumuah sore nalika dheweke ngontrol tanggapane. Kanthi kakuwatan lan kawicaksanan, dheweke nyritakake aspek-aspek dhasar sing njalari omah-omah sajrone pirang-pirang taun.

Bartlettfamily | eTurboNews | eTN

Jamaika TMentri ourism Edmund Bartlett karo almarhum putri Lisa Simone, putra Edmund II lan garwane Carmen. Dijupuk taun kepungkur, foto kulawarga duwe kebanggaan ing omah. Iki ngurmati memori Lisa Simone sing tilar donya nalika Bartlett umur 46 taun. (Foto Letstravelcaribbean.com )

Ing saperangan muter upeti kanggo putri pungkasan wengi iki.

Jujur, "ujare Carmen Bartlett, "Kita percaya yen kita wis liwati pirang-pirang taun iki amarga katresnan kita sing ora owah.

Katresnan iku Sabar lan Sabar

"Katresnan iku sabar lan apikan. Katresnan iku ora cemburu utawa gumunggung utawa gumunggung utawa ora sopan. Katresnan ora nuntut dalane dhewe. Katresnan iku ora gampang nesu lan ora nyathet yen wis disalahake."

1 Korintus 13, apa sing nuntun pasangan kasebut liwat 50 taun urip bebrayan.

Ora Bob Marley sing padha nari, nanging Johnny Cash:

Aku Mung Karo Mripatmu.

Akeh peserta, kalebu kanca, kulawarga, Perdana Menteri Andrew Holness, pejabat pemerintah, lan wakil, padha ngumpul kanggo nyekseni Menteri Pariwisata Jamaika, pribadine sing misuwur, nggumunake garwane kanthi nada Elizabethan.

The Royalton Negril Ballroom dikempalken resonated karo melodi nyenengake Drink to Me Only with Thine Eyes, sing misuwur diuripake maneh dening Johnny Cash, nuwuhake swasana sing kebak katresnan lan kesenengan.

Kabeh tim ing eTurboNews messaged: Sugeng kanggo sampeyan loro - uga rampung.

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...