Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Pelayaran Kuliner budaya Tujuan Education Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News wong Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan

Cathetan nomer warga Karibia nampa beasiswa pariwisata 2022 saka amal regional

Cathetan nomer warga Karibia nampa beasiswa pariwisata 2022 saka amal regional
Cathetan nomer warga Karibia nampa beasiswa pariwisata 2022 saka amal regional
ditulis dening Harry Johnson

Rolas pelamar saka sepuluh negara Karibia wis ditawani beasiswa lan hibah sinau saka Yayasan Beasiswa CTO

Impen kolektif babagan jumlah siswa Karibia sing ngupayakake pendhidhikan luwih lanjut babagan pariwisata lan subjek sing gegandhengan luwih cedhak dadi kasunyatan kanthi dhukungan finansial saka amal pendidikan pariwisata utama ing wilayah kasebut.

Rolas pelamar saka sepuluh negara Karibia wis ditawani beasiswa lan hibah sinau saka Yayasan Beasiswa CTO kanggo taun akademik 2022/23, sawise donor anyar gabung karo sponsor sing ana kanggo nanggapi panjaluk pendanaan yayasan kasebut.

"We are arang banget heartened dening prasetya kita donor lan sponsor kanggo pangembangan sumber daya manungsa pariwisata Karibia lan extension sektor pariwisata lan Hospitality wilayah," ngandika Jacqueline Johnson, ketua dewan CTO Scholarship Foundation. "Kanggo maju kaya sing wis ditindakake ing jaman sing angel iki, negesake dedikasi kanggo nandur modal ing masa depan Karibia."

Sawise menehi mung rong beasiswa taun kepungkur amarga kekurangan dana, yayasan kasebut ngrayakake sawetara sing pertama ing taun iki. Kanggo pisanan, Blue Group Media, perusahaan dodolan pariwara independen adhedhasar Miami sing makili merek media nasional lan global, wis dadi sponsor lan mbiayai rong beasiswa. Kajaba iku, liwat upaya penggalangan dana Jonathan Morgan, putra almarhum Bonita Morgan, mantan direktur sumber daya manusia Organisasi Pariwisata Karibia, telung siswa bakal nampa dana liwat Beasiswa Memorial Bonita Morgan.

Iki pisanan wiwit beasiswa iki dikenalake ing 2019 yen yayasan kasebut menehi luwih saka siji beasiswa kasebut. Ing antarane telu panampa yaiku Mykerline Stéphane Brice saka Haiti, sing bakal ngupayakake diploma lanjutan babagan kerjasama manajemen perhotelan lan pariwisata ing Sekolah Manajemen Toronto ing Kanada. Brice minangka wong Haiti pisanan sing nglamar utawa menehi beasiswa sajrone sejarah 25 taun yayasan kasebut.

"Luwih saka beasiswa, aku nganggep minangka demonstrasi kapercayan babagan pangembangan karir ing bidang pariwisata," ujare Brice, sing ngrancang supaya bisa terus nggarap proyek pariwisata sing migunani ing negarane lan nyumbang kanggo pangembangan pariwisata Karibia.

Ing ngisor iki minangka panampa beasiswa lan hibah lan bidang studi:

Gaji Study                       
Sharissa Lightbourne - Kepulauan Turks & Caicos - Program Sertifikat Analytics, Konsep Manajemen, Atlanta, GA
Quinneka Smith - Bahamas - Manajemen Pangan lan Minuman, Conegosta College, Kanada
Roshane Smith - Jamaika - Instruksi Penerbangan/Latihan Pilot - Sekolah Aeronautika West Indies Ltd., Jamaika

Beasiswa Memorial Bonita Morgan                           
Keisha Alexander - Grenada - Diploma Pascasarjana Manajemen Sumber Daya Manusia, Universitas Persemakmuran Karibia, Jamaika
Mykerline J. Stephane Brice - Haiti - Diploma Lanjutan ing Manajemen Perhotelan lan Pariwisata, Sekolah Manajemen Toronto, Kanada
Adeline Raphael – Martinique – Disaster Risk Management, Florida International University, USA

Beasiswa Memorial Arley Sobers                              
Brent Piper - Trinidad & Tobago - BSc., Ilmu Komputer, Universitas Howard, AS

Beasiswa Memorial Audrey Palmer Hawks                          
Nesa Constantine Beaubrun - Saint Lucia - Diploma Pascasarjana ing Pemasaran Profesional, Chartered Institute of Marketing, UK
Tiffany Mohanlal - Trinidad & Tobago - MSc, Pengembangan lan Manajemen Pariwisata, UWI, Trinidad & Tobago

Beasiswa Thomas Greenan                             
Koby Samuel - Antigua & Barbuda - Manajemen Hospitality lan Kuliner, Monroe College, USA

Beasiswa Media Grup Biru     
Alexandra Dupigny - Dominika - BSc, Manajemen Pariwisata lan Hospitality, Dominika
Antonia Pierre-Hector - Dominika -BSc, Manajemen Pariwisata lan Perhotelan, Dominika



Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...