Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Tujuan Warta Pamrentah Health News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan

China ngirim tentara nalika krisis Shanghai COVID-19 suar

China ngirim tentara nalika krisis Shanghai COVID-19 suar
China ngirim tentara nalika krisis Shanghai COVID-19 suar
ditulis dening Harry Johnson

Shanghai wis dadi salah sawijining titik panas COVID-19 ing China ing sawetara minggu kepungkur, kanthi panguwasa lokal wiwitane milih kunci sebagian sing mengaruhi macem-macem bagean ing kutha kasebut kanthi kapisah.

Nanging, amarga langkah-langkah panyebaran awal ora katon kanggo nyegah panyebaran koronavirus, Shanghai Senin kepungkur ngenalake kunci rong tahap, sing saiki wis dikembangake kanthi efektif mbatesi umume warga ing omah.

Dina Minggu, Shanghai warga didhawuhi nyoba mandhiri lan nglaporake asil positif, kanthi tes asam nukleat direncanakake dina Senin ing saindenging kutha.

Wong sing dites positif kanggo COVID-19 diselehake ing pusat karantina Shanghai. Panguwasa kutha wis ngowahi rumah sakit, gim, blok apartemen lan malah Shanghai New International Expo Center dadi fasilitas karantina sementara.

Wingi, Tentara Pembebasan Rakyat China (PLA) nyebarake luwih saka 2,000 medis militer menyang Shanghai kanggo mbantu para dokter sipil nguji kabeh populasi kutha kasebut.

Penyebaran medik militer kasebut sawise luwih saka 10,000 profesional medis saka rong provinsi sing cedhak lan Beijing sing bubar uga teka ing Shanghai.

Penyebaran kasebut diterangake minangka tanggapan kesehatan masarakat paling gedhe ing negara kasebut wiwit wabah COVID-19 sing pertama didokumentasikake ing kutha Wuhan ing pungkasan taun 2019. Nalika iku, luwih saka 4,000 medis militer ditimbali.

Panguwasa kutha ing Shanghai wis nemtokake tujuan ambisius kanggo nindakake swab tenggorokan ing kabeh 26 yuta warga ing China's kutha paling gedhe lan hub financial utama.

Kanthi 8,581 asimtomatik lan 425 kasus COVID-19 gejala sing dilaporake tanggal 3 April, wabah kasebut bisa uga dianggep ora pati penting, yen kedadeyan ing papan liya; Nanging, strategi 'nol COVID dinamis' pamrentah China mbutuhake langkah-langkah sing angel sanajan beban kasus sithik.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...