Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

China negara | wilayah Hiburan Warta Pamrentah Hong Kong News

China pengin Hong Kong dadi luwih apik 25 Taun sawise Koloni Inggris

Aturan China HK
ditulis dening Juergen T Steinmetz

We Will Be Better, yaiku video musik Cina sing ngrayakake perayaan 25 taun Hong Kong sing mungkasi status kolonial karo Inggris.

Penyerahan Hong Kong, ing negara kasebut kanthi jeneng transfer kedaulatan marang Hong Kong, minangka pamrentahan resmi babagan wilayah koloni Hong Kong saka Inggris menyang Republik Rakyat China ing tengah wengi tanggal 1 Juli 1997.

Kanggo lelungan, daya tarik Hong Kong - kaya biasane - rasa sejarah, energi, lan lanskap sing unik. Hong Kong saiki diatur miturut struktur sing ora biasa, sing dikenal minangka siji negara, rong sistem. Tegese, sanajan iki minangka bagean saka China, nanging duwe undang-undang sing kapisah.

"We Will Be Better," disusun dening musisi Hong Kong Keith Chan Siu-kei lan Alan Cheung Ka-shing. Video musik iki mengeti perayaan 25 taun Hong Kong mungkasi status kolonial karo Inggris. China katon minangka cahya sing sumunar kanggo masa depan bekas koloni Inggris.

Miturut CCTV sing dikontrol Cina, video kasebut kanthi lengkap nuduhake kapercayan lan pangarepan wong Hong Kong kanthi melodi sing cepet lan lirik sing bisa diwaca.

Hong Kong Ngerayakake 25 Taun ing Pamrentah China

Siaran pers sing disebarake dening CCVT Broadcaster sing dikontrol pemerintah China nyatakake:

Video iki diilhami dening integrasi sing luwih jero antarane Hong Kong lan daratan sajrone 25 taun kepungkur.

Chan wis nggunakake luwih saka 30 karakter Cina ing lirik kayata "segara", "kali" lan "teluk", sing nuduhake komponen sing padha, kanggo nyorot ciri regional Greater Bay Area.

Kangge, gambar anget "jembatan", "pantai" lan "merusu" digunakake kanggo nggambarake kekerabatan antarane Hong Kong lan daratan.

Komposisi lan susunan lagu kasebut nduweni ciri khas "gaya Hong Kong", nggabungake rock cahya sing populer karo para pemuda Hong Kong lan musik tradisional Cina sing nyorot budaya tradisional.

Cheung ngarep-arep bisa ngucapake rasa bangga minangka wong Tionghoa liwat kreasine, ora lali karo cita-cita asline ing ombak perkembangan jaman lan ngupayakake maju menyang masa depan kanthi tekun.

Miturut CCTV, video musik kasebut nyathet adegan kerja lan urip akeh warga Hong Kong, kalebu Doo Hoi Kem, peraih medali perunggu Olimpiade, Janis Chan Pui-yee, panutan "Touching China 2021", lan Leung On-lee. , warga Hong Kong pasca 90-an sing miwiti karir pengentasan kemiskinan ing Provinsi Guizhou China kidul-kulon ing taun 2018.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...